Igaza van Orbánnak! Talált egy olyan népet, akivel bármit megtehet, amit “sajátos” agya kigondol. Vezérükké “okoskodta” magát és nagymerítésű kísérletbe kezdett, aminek eredményét akár publikálhatná egy erre fogadóképes keresletet mutató lapban, ami, ha egyelőre nincs is, majd csinál egyet. Jó, nem nemzetközit, de kerítésen belülit. Az ország pedig csendben van egyetlen ember éhség-sztrájkol.

[mnky_ads id=”10551″]

Egyedül mindannyiunk helyett

Egy férfi úgy gondolta, –  a sok millió hazánkfiából – nem ír hangzatos felhívást a közösségi oldalak bármelyikén, nem indít  petíciót  egyszerűen fog egy magyar zászlót és a figyelmet azzal próbálja felhívni arra, amit hagyunk megtörténni velünk, hogy kimegy a Kossuth térre és éhségsztrájkba kezd. Nem villogtat mutatós telefonfényeket, nem kiabál elunt lózugokat, csak ott van. Hátha!

[mnky_ads id=”10552″]

A mi hősünk

Tegnap délután egy ember kiment a Kossuth térre, hogy éhségsztrájkot folytasson a közöny ellen. Tudod ki Ő? Nem, dehogy tudod. Honnan is tudnád. Nem szónokol, nem közvetíti tömegmédia, ezek a műfajok a jólfizetett semmittevőknek vannak fenntartva. A mi hősünk meg csak fogta magát, és kiment a Kossuth térre éhségsztrájkolni a közöny ellen. Csinálja, nem beszél róla. Emberünket, bocsánat, inkább így: EMBERÜNKET Laczi Andrásnak hívják. Azt teszi, amit minden magyarnak kéne, ha meg akar szabadulni Orbán önkényétől.

Vagyishát ennél kevesebb is elég lenne, kedves honfitársam. Neked nem kéne éhezned hosszú napokon át magányosan a Kossuth tér kövén. Elég lenne pusztán csak ott tartózkodnod. Mert ha elegen tennék ezt, ugyanúgy elbukna a rezsim, mint a szomszéd országokban, ahol demokrácia lett általuk a diktatúra helyett. Laczi András, a mi hősünk azért éhezik, mert fel akarja hívni a figyelmet arra, hogy egyedül van kint. Nem kéne éheznie, ha kint lennénk vele sokezren. Én ugyan kimentem hozzá az éjjel, meg láttam, hogy volt más is, aki szintén, de ez roppant kevés.

Laczi András, a mi hősünk helyettünk van kint a Kossuthon. Pedig biztosan jobban szeretne velünk ott lenni. Vagyunk páran ebben az országban, akik így gondolkodnak. Megteszik helyetted, hátha egyszer veled együtt tehetik. Kérek tőled valamit, kedves honfitársam. Segítsd Laczi Andrást. Menj ki hozzá bármikor, hogy ne legyen egyedül. Kaját ne vigyél, mert ahogy az idő telik, egyre nehezebb lesz bírnia az éhezést. De bírni fogja, erről meggyőződtem. Mert EMBER. Itt a fészbukos profilja: KATT IDE. Írjál neki valamit, mindegy mit. Hogy tudja, vele vagy. De leginkább látogasd meg odakint, a Kossuth tér közepén. Megtalálod: elég nagy a zászlója.

Annál már csak a lelke hatalmasabb.”

Forrás

Orbán nem hátrál, csak késleltette a csapást: jön a migrációt segítő szervezetek különadója

Élőben a “Stop Soros” szégyen-szavazás! -Frissítve: megszavazták!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét