Egy újabb fideszes politikai pedofil – Reméljük a Mikulás lerúgja a szánjáról!

A politika jobb oldalán egyre combosodik a politikai pedofília. Ez az ocsmányság talán akkor vette kezdetét, amikor Schmitt Pál egykori dicstelenül távozó köztársasági elnök és vívófenomén olimpiai melegítőben fotózkodott gyerekek társaságában egy óriásplakát kedvéért.

Levelet a Mikinek és NEKEM!

„Mindenki kap ajándékot, néhány gyermeknek pedig sorsolás útján még az álma is valóra válik. (…) Várja a Mikulás a leveleiteket szeretettel, én is várom“

– integet a gyerekeknek szóló rövid videójában Pócs János a Blikk szerint.

A fideszes politikus azt kéri a kicsiktől, idén is írják meg kívánságaikat a Mikulásnak, majd

„dobjátok be személyesen a Képviselői Irodánál található karácsonyi postaládába”.

Azt ígéri, munkatársaival eljuttatják a leveleket a Télapónak, aki hálája jeléül csokimikulással ajándékozza meg őket.

Segíteni önzetlenül, “még egyszer mondom” (by: OV) önzetlenül!

Pócs a lap megkeresésére azt mondta, ő a gyerekeknek akart jót, hogy ebben a rohanó világban minél tovább érezhessék magukat gyermeknek és őrizzék meg hitüket.

„A Jászság országgyűlési képviselője vagyok, a karácsonyi postaláda pedig az országgyűlési képviselői iroda falán lesz kihelyezve, amely közterületen van, ahogy annak postaládája is. Én is itt vagyok a legtöbb esetben elérhető“

– magyarázta meg, miért kell az irodájához elmennie a gyerekeknek.

„Politikai ellenfeleim rosszindulatú kifogásait lerázom magamról, mint kutya a vizet“

– tette hozzá.

A tervek szerint élő videóban zajlik majd a sorsolás a Mikulással közösen, és azon túl, hogy a gyerekek csokit kapnak, minden egyes gyermeknek, aki levelet írt, december 5-én este Mikulás-csomagot visznek. Pócs János már tavaly is osztogatott ajándékot, akkor a Mikulás „segédjeként” csöngetett be ajándékokkal a házakba.

Kilóg a lóláb

A Blikk megjegyezte, szinte hagyomány év vége felé, hogy politikusok gyerekeket keresnek fel, ajándékot osztanak nekik, velük fotózkodnak, amit aztán a saját Facebook-oldalukra töltenek fel, erősítve a kézenfekvő gyanút, hogy kampánycélokra használják őket. 2018 decemberében Szabó Zsolt fideszes képviselő inkább kivette a Mikulás kezéből az ajándékot a hatvani kórházban, hogy ő osztogathassa a csomagot a beteg gyerekeknek. Ő ezt egyébként véletlen egybeesésnek tartja, ami mögött nem volt politikai szándék. Az egri Fidelitas elnöke, Kovács Cs. Tamás ugyanakkor be sem öltözött Mikulásnak, amikor ugyanabban az évben december 6-án a helyi kórházban látogatott meg gyerekeket.

Szentpéteri Nagy Richárd politológus a lap megkeresésére úgy vélekedett, ezek az akciók egyértelműen politikai célokat szolgálnak, a gyerekeket nem volna szabad belekeverni.

„Ezt sehogy nem lehet jól csinálni. A politikusnak semmi köze a Mikuláshoz. Egy Biblia-olvasó ember például tudja, hogy úgy adakozzunk, hogy a személyünk ne derüljön ki, itt ez egyáltalán nem teljesül“

-fogalmazott.

Ha megírná véleményét, vagy megvitatna ezt-azt másokkal, esetleg kérdése lenne a cikkel kapcsolatban, Facebook oldalunkon megteheti!

Kapcsolódó

 

politikai pedofil

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.