Elborzadunk a Csernobil filmen, de áhítattal bólogatunk a nagy mágus, született Kedves Vezető szavaira

Valahogy nem tudok leszakadni, erről a klíma cuccról. Arról, hogy úgy üldögélünk itt, ebben a boldogságos 40, napsütésben 45 fokban, mint béka a forró vízben, bambán brekegve néha kicsit. Mintha ez az élet legtermészetesebb dolga lenne.

Miközben az izzadtságtól csúszós ujjaimmal keresek fogást a billentyűzeten,

érzem, hogy a tarkómról elindult kis patakocska épp most kúszik át a gatyámon – Nem, nincs klímánk. Klímaszerelőnk se. Attól későbbre kaptam időpontot, saccperkábé a 2022-es választások utánra, mint a szimpla ultrahangvizsgálatomra. Ott már ez év telén befutó tudok lenni. Ha kihal előlem valaki, akár novemberben is sorra kerülhetek. Ha kihal. Micsoda perspektíva. Ne haljon. Én ráérek. Éljen és virágozzék Kásler nagy’s úr. Szóval semmink nincs. Türelmünk se sok. – a meleg elveszi az eszem teljesen…hol tartottam?

Ja! Hogy izzadok, mint a ló. És az most vastag patakokban a bokám irányába halad rendíthetetlenül. De nem érdekel, mert közben hallgatom döbbenten nevezett házmester, született Kövér László örökbecsű szavait, miszerint a klímahisztit Soros György generálja.
A KLÍMAHISZTIT SOROS GYÖRGY GENERÁLJA. Hinnye, a mindenit! De erre miért nem gondoltunk eddig? Gyuri bácsi, a maga nyolcvan x évével ül a kissámlin odahaza, talpig csatakban, egyszál gatyában, mert ő sem bírja ezt a kurva meleget, és hisztizik.

Ez teljesen logikus. De neeem?

Gyuri bácsi – a kormányzati rettegő-propagandának csak SOROS, – miatt lesznek meddők a nők. Vigyázat! Mert akkor meg ugrik a CSOK! Nnna, öcséém! Ekkora nagy nemzeti vakítást, mint a CSOK, a világ nem látott még! De Soros miatt halnak a jegesmedvék, meg lett gömbölyű a föld is. Igen, mert az amúgy lapos, és az ufók többször elvitték Pataki Attilát is.
A migrácsok meg, ha egyszer ideérnek, akkor vagy megerőszakolnak mindenkit, vagy elveszik a munkánkat, vagy valami lesz. És lehet, még választani sem lehet majd az opciók közül….ööö…te mit szeretnél? Hááát munkám ugye nincs, akkor legyen az erőszak. Kész vagyok!

A folytatásban leleplezzük ki miatt férges a barack!

Egy hozzászólás itt: “Elborzadunk a Csernobil filmen, de áhítattal bólogatunk a nagy mágus, született Kedves Vezető szavaira

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük