Hajdú Péter “összeberkizi” a választási kampányt – A Fidesz betette “Rogán-lábát”…..

Puzsér Róbert, aki maga is érdekelt a főpolgármester-választásban, azt nehezményezi, – teljes joggal – hogy a regnáló terve szerint “beköltözteti” az egyik “futottak még” versenyzőt a tévénézők nappalijába, méghozzá a kampányhajrában. Teszi mindezt Hajdú Péter “áldásos” tevékenysége révén.

Újabb hungarikum van készülőben!

Azt azért ne feledjék, hogy a Rogán-vezette kommunikációt a mi közös pénzünkből tömte ki Orbán nem is olyan régen pár plusz milliárddal azért, hogy még alaposabban hülyíthessen minket. És még valami: ha eddig kétséges lett volna, hogy Berki Krisztián kinek az embere, az a napokban teljes bizonyítást nyert!

Puzsér szerint….

“Legutóbb akkor botlottam Hajdú Péterbe, amikor az RTL Klub képernyőjén leb*zizott, mert az olyan vicces. A médiaoligarcha korábban tucatnyi perben nyolcvanhat rá vonatkozó kijelentésemet támadta, ezek közül nyolcvannégy esetben a bíróság úgy ítélte, hogy a Hajdút illető bírálathoz jogom volt. A bosszúszomjas milliárdos ezután az Alkotmánybírósághoz fordult, mely azonban elutasította keresetét – ügyvédeimmel sikerült megvédenünk a kritika és a véleménynyilvánítás jogát. Az elmúlt hónapokban nem keresztezték egymást az útjaink: Hajdú Péter már nem szórakoztat rákbetegekkel, én meg igyekszem kerülni azokat a műsorokat, ahol felbukkanhat.

Az áldott időszak mostanáig tartott

Újra kiderült, milyen kicsi a világ: Hajdú Péter a főpolgármester-választáson induló Berki Krisztiánnal közösen gyártja azt a valóságshow-t, melyet a NER-közeli Sláger TV sugároz majd, s melynek célja a vasalt heréjű bűnöző választási kampányának promóciója lesz. A Sláger TV médiapartnerei közt a rendszer propagandagépezetének olyan fajsúlyos szereplője is felbukkan, mint az Origo Media Group.

Vajon Hajdú Péter kereste meg Rogán Antalt

jelezve, hogy előszeretettel összeberkizne engem, és lerántaná a főpolgármester-választási kampányt magához a bulvár mocskába, ha a nemzeti oldal, a magyarság és a családok érdeke is ezt kívánja? Vagy Rogán Antal kereste meg Hajdú Pétert azzal, hogy „itt a testhez álló feladat, Peti: fogd a kis szégyentelen barátodat, s csináld azt, amihez értesz: tégy valami példás gusztustalanságot a politikával, és így a Puzséron is bosszút állhatsz!”

Bárhogy is történt, Hajdú Péter felbukkanása nem véletlen.

A proteinsámán producere vele ellentétben valóban nagyon gazdag és befolyásos fideszes médiavállalkozó, aki vagy azért jön, hogy pénzt keressen, vagy azért, hogy elégtételt vegyen rajtam, de leginkább mindkettőért. Berki Krisztián nem tényező – részéről az is siker, ha el tud mondani két összetett mondatot. Hajdú Péter viszont nem kamumilliárdos, ő nem kölcsönkocsiban henceg a hungarocell-aranyrúdjaival, mögötte valós NER-vállalkozók állnak.

Mi történhetett? Talán csak nem azt mérték a Századvégnél, hogy sokan szavaznának a kilenc éve szöszmötölő gondnok helyett egy tényleges városkoncepciót kínáló centrum-alternatívára?”

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük