Elfogták Kálmán Olga zaklatóját, aki családja kiirtásával és fejlevágással fenyegette - Városi Kurír

Sorting by

×

Elfogták Kálmán Olga zaklatóját, aki családja kiirtásával és fejlevágással fenyegette

A Budapesti Rendőr-főkapitányság zaklatással gyanúsítja az édesanyja közösségi profiljáról üzenetet küldő férfit. Mint arról korábban a mi is beszámoltunk, Kálmán Olgát privát üzenetben többször is halálosan megfenyegették, amiért kifejtette markáns véleményét a magyar kormányról.

Hirdetés

Gyors eredmény

„Le kéne vágni a fejedet, ki kéne irtani az egész családodat a le- és felmenőiddel együtt, te szemét nemzetellenes gyűlölködő rohadék. Van pofád így beszélni a mi drága miniszterelnökünkkel, te sz.rházi, leköpnivaló, hazaáruló, k.rva, strici”

– fogalmazott az üzenet küldője.

A politikusnő azonban nem hagyta annyiban a dolgot: egy, az oldalára feltöltött videóban jelezte, hogy feljelentést tett az ügyben a rendőrségen. Szerda reggel azonban arról számolt be, hogy a kellemetlen fenyegető még ezután sem állt le. Miközben tegnap a rendőrségen megtette a feljelentést, újabb két fenyegető levelet kapott.

Kálmán Olga

A rendőrség szerdai esti közleménye

Kálmán Olga, az ismert televíziós személyiség és politikus 2021. május 4-én tett feljelentést, mert a közösségimédia-oldalán keresztül valaki gyűlölködő, trágár, fenyegető tartalmú üzenetet küldött neki. Éppen a tanúkihallgatása folyt a II. Kerületi Rendőrkapitányságon, amikor újabb hasonló üzeneteket kapott. Az ügyben a Budapesti Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Főosztálya az életet, testi épséget, egészséget sértő vagy közvetlenül veszélyeztető esemény bekövetkezése látszatát keltve elkövetett zaklatás vétségének gyanújával ismeretlen tettes ellen indított nyomozást. Másnapra azonosították a feltételezett elkövetőt.

Az 53 éves V. Gábort győri otthonában fogták el. A nyomozók lefoglalták azt a számítógépet, amelyről a rendelkezésre álló adatok szerint a férfi – az édesanyja közösségi profilját használva – a fenyegető üzeneteket küldte. A szabadlábon védekező gyanúsított beismerte a bűncselekmény elkövetését. (Blikk)

Köszönet

A gyors eredmény tudomásulvétele után a volt műsorvezetőből lett DK politikus közösségi oldalán köszönte meg a rendőrség munkáját:

“Minden köszönetem és hálám a rendőrségé! Hiszem, hogy lehet Magyarország egy gyűlöletmentes, nyugodt otthon.”

Kálmán Olga

Hirdetés
átver

Egy hozzászólás itt: “Elfogták Kálmán Olga zaklatóját, aki családja kiirtásával és fejlevágással fenyegette

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.