Éljek, Éljek! – Orbán jattolt, aláírt, úgyhogy: betűvetésre Magyar!

 

A miniszterelnök a hetet promóval kezdte: aláírta a saját magát népszerűsítő kampányívet, ezzel is meghozva a kedvét azoknak, akik fogékonyak az “őtmajmolásra”. Maga köré hívatta az őrzőit-védőit és a minden lépését szintén követő stábot és addig ment, mendegélt, amíg egy Fidesz-kirendeltséget nem talált, majd dedikálta a papírost, amit elé dugtak.

Éljek, éljek – tapsvihar!

Orbán Viktor hétfő reggel a pesterzsébeti Fidesz iroda előtt írta alá a párt EP-választási ajánlóívét. A miniszterelnöki közösségi oldalon első helyen virít a videó annak tanulságára, hogy hősünk – mit ad Isten – leadta magára a voksát. Aszongya a jóember:

“Az, hogy az ország sorsa Önöknek köszönhetően jó kezekben van…”

orban
fotó: O.V. facebook

Észrevették, hogy rögtön az elején tisztázta, hogy ami Magyarországon ma történik, azért Ön, meg Ön, meg Ön ( a sor végtelen) a felelős, az övé csak a “jó kéz”. De nincs vége…

“… olyan kormányunk van, amelyik megvédi az országot….”

… és persze előtte előállította, a csapból folyatja – kizárólag az Ön fejében – a hozzátartozó ellenséget is, hiszen “ellen nélkül nincs szabadságharc”!

Nézzen a lába elé! Rajzanak a Fidesz-aktivisták….

Ön a nyerő, ha….

Simogatandó a “nemzeti magyar lelket”, azt is megkapja az ország rászavazó része, hogy

“….mindez azért van, mert Önök meg szokták nyerni a választást!”

Ahhoz, hogy továbbra is a nyertes szerepében tetszeleghessen a nyájas szavazó, nem kell mást tennie, csak Orbánra voksolni az Európai parlamenti választáson, no meg az önkormányzatin és aztán 2022-ben. Ilyen egyszerű ez, kérem!

https://www.facebook.com/orbanviktor/videos/634621586987258/

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük