Városi kurír
A napi fontos.

Eltűnt! Hová lett? 250.000 tévé előfizető mondta be az unalmast

Elég volt az egyforma hírekből?

0 606

Az elmúlt évben negyedmillió magyar gondolta úgy, hogy nem éri meg előfizetnie a tévé csatornáira. Hogy ennyi előfizető elpártolásában mennyi  szerepe volt a teljesen ugyan azt nyomató kormányadóknak, arról nem szól a fáma.

Elég volt az egyforma hírekből?

A KSH új, a hazai távközlési szektorról szóló  kiadványának alapján rengeteg magyar vélte úgy az elmúlt egy év alatt, hogy nem érdekli őt a tévéadás.  A jelentés szerint 2018 második negyedévében 3,69 millió előfizetést tartottak nyilván az országban, ami 130 ezerrel kevesebb az egy évvel korábbinál, és szinte hajszálpontosan negyedmillióval múlja alul a 2017 harmadik negyedévében mértet, amely az eddigi legmagasabb érték volt – írja a g7.hu.

Különösen rossz hír, hogy a lemorzsolódók nagy többsége korábban nem kizárólag tévészolgáltatásra fizetett elő, hanem úgynevezett triple-playre, azaz a tévé mellett egy csomagban vezetékes telefont és internetet is megrendeltek.

fotó: pixabay

Hitte volna? Ön átlag magyar?

Érdekesség, hogy egy átlagos magyar naponta 4 óra 45 percet tölt azzal, hogy bambul a készülék előtt. Az ötven éven felülieknél meghaladta a 6 órát, de a 4 és 17 év közöttiek körében is több mint 3 óra volt. Ha ehhez hozzáadjuk az internetezéssel töltött átlag időt, akkor érdekes felfedezést tehet, aki lemond a kombinált csomagról, hiszen kiderülhet, hogy családban él, akik beszélgetnek, játszanak, olvasnak, kirándulnak, tanulnak, dolgoznak, szóval élnek.

Kerítésen belül világszínvonalú az Echo-, a TV2 és a “köztévé, Érték és Minőség Nagydíjat nekik!

A köztévé már megint hazudott

Leírás

Akár ez is tetszhet
Betöltés...

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Elfogadom További információ