Eltűnt! Korózs Lajos törölte mentőszolgálatos videóját

Az elmúlt két napban mi is sokat foglalkoztunk annak a videónak az utóéletével, amin Németh Athina mentőápoló beszélt Korózs lajos MSZP-s honatyának 10 emberről, akiknek ő segített, miután kitették őket a kórházból. Az azóta görcsösen tagadni igyekezett Kásler-utasítás nyomán kitett 10 emberből mára csak egy él.

Támadtak a mentők

A mentőszolgálat közösségi oldalán kikérte magának, hogy a hölgy mentős lenne. Ahogy azt már délelőtt is megírtuk, enyhén furcsálljuk, hogy a közlemény tartalma helyett a közlő személyével foglalkoztak.

A Városi Kurír volt az első, aminek nyilatkozott a történtekről a képviselő:

“Nem értem a felháborodást, hiszen egyetlen percig sem állította a hölgy, hogy az Országos Mentőszolgálatnál dolgozik, csak azt, hogy mentőtiszti végzettsége van. Egyébként egy magánszolgálat munkatársa. Úgy gondolom, nem az Ő személyét kellene támadni, hanem utánajárni annak az embertelen bánásmódnak, aminek következményeire néhány hete a Klubrádióban hívta fel a figyelmet. Ennek a riportnak alapján találtam meg én is a hölgyet.”

Újabb felvonás

Délután 17 óra után a Klubrádió “Beszéljük meg” című műsora ismét megszólaltatta a hölgyet, aki megismételte az elmondottakat, pontosan úgy, mint első alkalommal áprilisban az akkor még komoly visszhang nélkül maradt megszólalásában ugyanabban a műsorban.

Ez alkalommal azt is megemlítette, hogy

a munkahelyén egy magánszolgáltatónál, ahol azóta már nem dolgozik, sem örültek a megszólalásának.

Németh Athina továbbra sem kímélte a kásleri rendszert, és több tragikus, már-már horrorisztikus esetről is beszámolt, amelyek okán

golyónyom nélküli gyilkosságnak

nevezte a történteket.

Nem tudjuk, mi történhetett az MSZP háza-táján,

de tény, hogy kiadtak egy Korózs Lajos videóját nemcsak felvállaló, de továbbra is támogató közleményt, ám ezzel szinte egy időben a képviselő törölte a videót.

tüntetés

Egy hozzászólás itt: “Eltűnt! Korózs Lajos törölte mentőszolgálatos videóját

  • Avatar
    2020.06.08 - 20:53
    Közvetlen hivatkozás

    Az mszp politikai dinoszauruszai mindig is a saját látszatellenzéki túlélésüket helyezték a tényleges politizálás elé. Nem tetszett fideszgazdának, törölni!

    Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük