Érezte, hogy valami hiányzik? Szerdától regnál a Pannónia Szívéért felelős miniszterelnöki biztos

Egy napon azzal, amikor a kormány bejelentette, hogy minden ötödik közszolga és a hozzájuk tartozó családtagok élete fenekestől felborul, mert elbocsátják őket a munkahelyükről, Orbán sk. létrehozott egy új humbuk pozíciót barátjának Tessey Zoltánnak,  és a hozzá tartozó félmilliárd közpénzt is dobta.

Egy újabb jó barát ….

A szerdai Magyar Közlönyben jelent meg a miniszterelnöki utasítás szerint “a miniszterelnöki biztos tevékenysége keretében a térséghez tartozó megyei fejlesztési biztossal, valamint a megyei önkormányzat képviselőivel és a Velencei-tó és Térsége, Váli-völgy, Vértes Térsége Fejlesztési Tanáccsal együttműködve hangolja össze a térséget érintő projektek előkészítését és végrehajtását.”

A szerencsés nyertes Tessely Zoltán,

aki eddig országgyűlési képviselősége mellett, az Etyek, valamint a Szent László- és Váli-völgy területfejlesztéséért felelős miniszterelnöki biztosa volt, megkapta a Pannónia Szíve és a Velencei-tó térségének területfejlesztéséért felelős miniszterelnöki biztosa megtisztelő címet is.

Orbán nem küldte üres kézzel harcolni Tesselyt,

rögtön adott a Martonvásáron megvalósuló Brunszvik-terv fejlesztéseire 400 milliót. Illetve a Vál községben lévú Ürményi-kastély és parkjának szakszerű, a

“korábbi birtoktestet is figyelembe vevő”

helyreállítására is juttatott 95,5 milliót.

Orbán és Tessely haversága nem új keletű:

https://www.facebook.com/orbanviktor/videos/10156005228246093/

(forrás: 444.hu)

Aki fideszes politikus rokona, biztosan viheti az uniós pénzt

Orbán ígérete valóra válik: meghosszabbítják a felcsúti kisvasútat

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük