Erről a 3 csillagjegyről beszélt Nostredamus 2021-ről jósolva - Városi Kurír

Sorting by

×

Erről a 3 csillagjegyről beszélt Nostredamus 2021-ről jósolva

Nostradamus a reneszánsz korban élt francia  orvos, csillagász-asztrológus, misztikus jós, pár soros jóslatairól ismert, amelyek valóságtartalmában sokan és igen széles körben hisznek, és úgy gondolják, hogy számos 20. és 21. századi politikai, valamint gazdasági eseményt megjósolt, ide értve néhány katasztrófát is. A mester 2021-re vonatkozó jóslata leginkább az alábbi csillagjegyeket érinti.

Hirdetés

Oroszlán

A 2020-as év nehézségeit követően az oroszlánra már 2020 végétől kezdődő felívelő időszak vár, 2021 pedig az oroszlán éve lesz, nemcsak szerencsés, de érzelmileg stabil, magabiztos időszak vár rád legalábbis Nostredamus szerint! Stressz szinted gyorsan csökken, úgy fogod érezni, hogy nálad van az irányítás, és azzal foglalkozhatsz, ami igazán érdekel!

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod!
(2021-03-18)
Ma sok türelmet és figyelmet igényelhet öntől az, amivel foglalatoskodik és egész biztos, hogy találékonyságára is nagy szükség lesz majd. Jó hír, hogy elméje ma különösen éles és könnyen fókuszálható lesz majd, így estére, ha nagy erőfeszítések által is, de rendkívül jelentős eredményeket érhet el.

Mérleg

A mérleg már 2020 utolsó hónapjaitól egyre inkább visszanyeri természetesen harmonikus lelkiállapotát, és nem lesz ez másképpen 2021-ben sem: újra megtalált harmóniád támogatja céljaid megvalósítását és a nyugodt, meghitt magánélet egyensúlyát! Ebben az évben olyan lesz, mintha együtt állnának a csillagok annak érdekében, hogy elérd az álmaidat, állítja Nostradamus.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! 
(2021-03-18)
Ma fizikailag nagy energiaszintet üthet meg, kedves Mérleg, s törekvései is a magasba törhetnek. Talán egy új ötlet, vagy projekt, ami lelkesíti, esetleg egy változás, ami nagy lehetőségekkel kecsegtet. Akárhogy is, ma igyekezzen begyűjteni minél több információt, s minél több mindent leegyeztetni, hogy ne csak gondolatban, hanem a tettek mezején is sokat haladhasson a céljai felé.

Nostredamus,
illusztráció Városi Kurír

Szűz

A szűz személyes tulajdonságai egyre inkább felértékelődnek, állítja Nostredamus. A világ napról napra jobban információalapúvá válik, hála az elmúlt években bekövetkezett, majd felgyorsult változásoknak! A szűz elmélyült figyelme és precizitása ebben az időszakban egyre többet ér, mivel lassan végleg leáldoz a felszínes semmilyenség korának.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! 
(2021-03-18)
Ma egy új lehetőség jöhet szembe, kedves Szűz, esetleg nagy ötlete támadhat, azonban, mielőtt, merő lelkesedésből, hagyná, hogy elszálljanak gondolatai, s egyből belecsapna a lecsóba, érdemes mérlegelni, belefér-e még ez is jelenlegi életébe. Ha nem, akkor nem biztos, hogy van értelme belevágni a dologba!

Forrás: Tudásfája

FALTÓL FALIG HOROSZKÓP!>>>>>

Hirdetés
átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.