Ettől szól majd nagyot a nyarad a csillagjegyed szerint – Ha tovább néznél az orrodnál…..

Tudom, hogy még összehúzod magadon a kabátod és a napsugár ereje sem az igazi még, de ne hidd, hogy a nyár olyan messze van! Te még nem is sejted, de a csillagok már tudják mitől szól majd nagyot az idei nyár-projekted. Ha érdekel, nézz bele!

Nyilas

Egy vágyad van: végre megtalálni a nagy Ő-t. Ha a szőke herceg fehér lovon nem is vágtat be már június elején, szexi kalandokból vagy éppen nagy szerelemből nem lesz hiányod. Csak rajtad áll melyiket választod.

Bak

Az év eleje nem indult túl jól a pasiddal, mert rengeteget veszekedtetek. Szerencsére ennek már nyoma sincs és készen álltok rá, hogy a következő szintre lépjetek. Nem kizárt, hogy még az esküvő is szóba kerül egy forró nyári estén.

Vízöntő

Mióta is tervezed, hogy segítesz egy jótékony szervezetnek? Vagy ezer éve? Most az elhatározásod is megszületik és szuperül érzed majd magad, ahogy látod mennyit jelent egy aprócska jótett is.

Halak

A barátnőid alig láttak az elmúlt időben, mert kb. az összes programot lemondtad az utolsó pillanatban. A fesztiválszezont azonban semmiért sem hagynád ki, ezért itt a lehetőséged a nagy visszatérésre.

<<< Ezt se hagyd ki! >>>

Prev1 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse