…és most akkor jöhet bármelyik Bayer Zsolt cikkből származó akármelyik jelző!

A címnek választott mondat Dévényi István közösségi oldaláról származik, amit azért “vettünk kölcsön”, mert minden benne van, amit gondolunk a Szerencsejáték Zrt. legújabb támogatási listája és a múlt héten Iványi Gábor és L. Ritók Nóra alapítványaitól elvont pénz kapcsolatáról.

Előzmény….

A kormány a múlt héten 8,5 millió forintot von el a mélyszegénységben élő gyermekek tanulását segítő Igazgyöngy Alapítványtól, vagyis az L. Ritók Nóra-féle civil szervezettől a járvány elleni védekezésre hivatkozva.

Ugyancsak a fenti indokkal

ebben a tanévben a korábbi többlettámogatás felét, 95 millió forintot kap majd az Iványi Gábor vezette Magyarországi Evangéliumi Testvérközösség oktatási intézményei után, jövőre azonban megvonják tőle ezt az összeget is.

A hír

Nyilvánosságra hozta a Szerencsejáték Zrt. a legújabb támogatási listáját. A békemenetek szervezője, a Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány (CÖF) 100 millió forintot kap a Szerencsejáték Zrt.-től. Nem az első eset, hogy pénz áll a házhoz tőlük, tavaly is kapott a CÖF 70 millió forintot.

…és most jöjjön az a bizonyos bejegyzés….

“Játsszunk! Miközben a kormány a 8,5 millió forintot von el a mélyszegénységben élő gyermekek tanulását segítő L. Ritók Nóra-féle civil szervezettől a járvány elleni védekezésre hivatkozva, a Szerencsejáték Zrt. 100 millió forintot ad a Békemenetet szervező Civil Összefogás Fórumnak.

Játék: és most akkor jöhet bármelyik Bayer Zsolt cikkből származó akármelyik jelző.”

https://www.facebook.com/devenyi.istvan/posts/10218158519694325

Bayer Zsolt és az ő “megmondásai”

időjárás

Egy hozzászólás itt: “…és most akkor jöhet bármelyik Bayer Zsolt cikkből származó akármelyik jelző!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük