Évi 92 milliárdba fáj (ha akarja, ha nem) a Fidesz kétharmados többsége

A vasárnapi Fidesz dzsemborin, ahol “mindenki nagy meglepetésére” megválasztották a regnáló tótumfaktumának Orbán Viktort, Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes beszédében igencsak kitett magáért.

Többek között úgy fogalmazott egy olyan párt elnöke, ami – valami “érthetetlen okból” önállóan nem méretteti meg magát:

megvédtük a hazánkat, a keresztény civilizációnkat, ezzel az életformánkat és a népünket. Soha ennyi egyházi iskola, ennyi templom nem épült, újult meg, mint most. Mi templomokat építünk, nem bezárunk, egyből sem lesz se pláza, sem mecset – mondta, hozzátéve:

„a mi szenvedélyünk Magyarország”.

Meg persze mondott mást is, minden mondatát a keresztényi szeretet és megértés motiválta….

Juszt László közösségi oldalán írta le véleményét:

“Ez a Semjén nevezetű, alulbútorozott koponyájú most megint beb…tt az uralkodó pártnak, amikor a kongresszusukon ezt találta mondani:

“Semjén Zsolt kitért arra: 2006 óta abszolút többségük van, minden parlamenti, önkormányzati, EU-s választást elsöprő fölénnyel nyertek meg…. 1,1 millió határon túli magyar kapta meg a teljes jogú állampolgárságot, 2014-ben és 2018-ban is az ő szavazataikkal lett meg a kétharmados többség. Köszönet érte.”

Csak azt nem tette hozzá,

hogy ezért a fideszes sikerért – ismerten – évi 92 milliárdot fizet az ország minden polgára, ha fideszes, ha nem, ha akar, ha nem. “Köszönet” érte!!!”

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük