Sorting by

×

Ez a 6 csillagjegy jól figyeljen, mert a mostani bolygóállás keményen felkavarja az állóvizet!

Ha időközönként úgy érzed, hogy az életed kezd kicsúszni a kezeid közül, és hirtelen minden problémád fokozódik, az is lehet, hogy egyetlen egy bolygó áll mindennek a hátterében. 2022. február 12-e és 15-e között a csillagállás káoszt, félreértéseket és összezavarodást okozhat. Ezen tevékenység szinte mindenkire kihat, viszont vannak olyan csillagjegyek, melyek szülötteire különösen nagy hatással van. A következő 6 csillagjegy különösen figyeljen oda önmagára, mert feszültségből, nézeteltérésekből nem lesz hiány!

Vízöntő

Akár a közvetlen környezetedben éljen, vagy csak egy idegen legyen az utcán, a Vízöntőkkel való kapcsolattartás ebben az időszakban különösen frusztráló lesz. Hiába próbálkozol, hogy minél kellemesebbé tedd a mindennapjaikat, nem lesznek vevők az erőfeszítéseidre. Ajánlott számunkra, hogy ezalatt az időszak alatt mégiscsak használják ki mások jó szándékát, mert a következő hasonló csillagálláskor  szükségük lesz a most szerzett tapasztalataikra!

…addig is ez várható pénteken….

Ön rendkívül nagy erőfeszítéseket képes tenni nap, mint nap azért, hogy sikereket érjen el, ám teljesítményét sokszor nem értékelik az önt körülvevők eléggé, ami annak is betudható, hogy általában nem veri nagydobra elért eredményeit. Meglehet, hogy érdemes és jövedelmező lenne változtatni ezen a gyakorlatán, kedves Vízöntő!

Mérleg

A Mérlegeknek általában sikerül még ilyen időszakokban is vigyázni a szájukra, de most nem fog menni! Most ami a szívükön, az a szájukon, és ezzel a magatartással sokakat megbántanak. Ezért, mielőtt beszélnél, képzeld magad a másik cipőjébe, hogy neked ez hogyan esne? Nehéz feladat, de le kell győznöd a felgyülemlett agressziót és stresszt.

…addig is ez várható pénteken….

Ma számos új emberrel ismerkedhet meg, ami legfőképpen mai, szakmai tevékenységének köszönhető, néhányan közülük ráadásul, meglehetősen jó partnernek bizonyulnak a jövőbeni terveihez. Bármennyire is bizalomgerjesztőnek tűnnek, csak lassan, tapogatódzva ossza meg velük elképzeléseit, hogy még időben megállhasson, ha szükséges!

Szűz

A Szüzek nagyon óvatos emberek, akik mindig minden agyonelemeznek, mielőtt cselekednének, mindemellett nagyon kitartóak és szorgosak a munkájuk terén is, ám a mostani bolygómozgás alatt mintha kicserélnék őket. Motiválatlanná és lustává válnak, ami hangulatukra is kihat, ezért fontos, hogy ebben az időszakban szelektáljanak az életükben, és csak arra koncentráljanak majd, amit igazán fontosnak tartanak.

…addig is ez várható pénteken….

Ma nem csak sokat dolgozhat, hanem, mindeközben, sokat tapasztalhat, és ez által tanulhat is szakmai téren, ami érdemben hozzátehet az elkövetkezendő napok sikereihez! Legyen nyitott és kíváncsi, ahogy mindig, és ne ódzkodjon kérdezni!

<<< Olvasna még több horoszkópot? Kattintson! >>>

átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.