Sorting by

×

Ezek a csillagjegyek lesznek a 14. hét nyertesei! A tiéd köztük van?

Új hét, új remények és néha bizony csalódások…. Csüggedésre azonban semmi ok, hiszen ez csak 7 nap várható történéseinek listája a csillagjegy alapján, amik -ne feledjük- lehetőségek. Hogy pontosan miként alakítjuk őket, az kizárólag rajtunk múlik! Tehát no para, tettre fel!

Kos

Szerelem: Egy új szerelem, különösen akkor, ha a kiszemeltje valamilyen külföldi illetőségű személy, régóta nem tapasztalt szenvedélyeket lobbant fel önben. Azzal viszont számolnia kell, hogy nem lát elég tisztán. Alighanem illúziókban ringatja magát.

Egészség: Kellemes hétre számíthat, de jobban kellene vigyáznia az egészségére! A szokottnál érzékenyebbé válhat a mérgezésre, amit alkohol, gyógyszerek vagy az ételekben található adalékanyagok is okozhatnak.

Munka, pénz: Szeretné minden téren a saját kezébe venni az irányítást és maga intézni az ügyeit. Kételkedés nélkül bízik a saját képességeiben, szaktudásában, tapasztalatában. Ám ha megakad, vagy bármilyen gondja van, jobb lenne mégis mielőbb segítséget kérnie.

Bika

Szerelem: Leginkább talán a párjával kapcsolatos gondok okoznak önnek fejfájást, és nem csak átvitt értelemben. A tüneti kezelésen túl érdemes jól kibeszélnie a kedvesével azokat a problémákat, amelyek nyomasztják. Legyen kezdeményező.

Egészség: Nem árt tudni, hogy az elfojtott bajok a fejfájáson túl vagy azzal összefüggésben vérnyomásproblémákat is okozhatnak. Szerezzen be vérnyomásmérőt, és vigyázzon az étkezésekkel! Ha bírja, fogyasszon fokhagymát!

Munka, pénz: A szolgálat házában járó Nap most különösen hajlamossá teheti önt arra, hogy túlórákat vállaljon. Nem baj, ha komolyan veszi magát, de ügyeljen arra, hogy ezt a főnökei is észrevegyék. Csak annyit dolgozzon pluszban, amennyit meg is fizetnek!

Ikrek

Szerelem: Most legyen nagyon okos! A társkapcsolata ugyan egyre jobban alakul, de még így is akad bőven javítanivaló rajta. Ehhez azonban elő kell vennie a politikai érzékét, és ügyesen kell fűznie a szót. Akkor minden úgy alakul, ahogyan ön szeretné.

Egészség: A vidámság és a kiegyensúlyozottság az egészség forrása is lehet. Ön ezzel tisztában van, és talán végre meg is tudja valósítani az életében, ezeket az alapelveket. Ne egyen futtában, csak kellemes környezetben.

Munka, pénz: Nem kétséges, hogy a munkahely nem az a terület, ahol csupa jó ember veszi körül. Ennek ellenére azért sokat tehet a jó hangulatért. Nem kell például minden pillanatban hivatalos ügyekkel foglalkozni, vagy ha igen, humorral is meg lehet tenni.

Rák

Szerelem: Hétfőn óvakodjon a túlzásoktól, méghozzá minden tekintetben. Ne veszekedjen például a kedvesével hiábavaló dolgokon! A hét további napjain aztán már kiegyensúlyozottabb lesz a lelkivilága. Addig is tanuljon a macskáktól: hízelegjen!

Egészség: Érzelmi és étkezési túlkapásokra egyaránt hajlamos lehet, ami gyomorbajokat és – ha mellé még italozik – akár májgondokat is okozhat. Próbáljon meg mozgással lazítani, ezzel gyógyító folyamatokat is beindíthat.

Munka, pénz: Foglalkozzon végre a kapcsolatai építésével, a meglévők ápolásával! A munka önmagában nem elég ahhoz, hogy a szamárlétrán magasabbra jusson. Ha már úgy is el van úszva, talán jobb is, ha most inkább a karrierjével foglalkozik, mint hogy túlórázik.

<<< Nem erre gondoltál, vagy nagyon is? Nézz bele a többibe! >>>

átver
A Banánköztársaság rovatban megjelenő írások nem minden esetben képviselik portálunk véleményét.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.