Ezért “ducus” Orbán – őszintén (?) és maszkmentesen vallott túlsúlya okáról!

Élcelődés céltáblája a mostanság egyre súlyosabb magyar miniszterelnök, ki kellett találni egy habitusához illő magyarázatot azon kívül, hogy nem sportol, viszont nem veti meg a kulináris élvezetet. Kiötlötték, olvassa!

“Forward”

A miniszterelnök csütörtökön a lengyelországi R4S vállalat budapesti üzletfiók-megnyitóján vett részt, most fotókat tett közzé az eseményről.

Mindegyiken szigorúan maszk nélkül, ahogy egy felelős közszolgához illik pandémia idején!

A nagy találkozás: Igor Janke

Igor Janke rutinos lengyel politikai újságíró, publicista, nem mellesleg könyvet írt Orbán Viktor munkásságáról. A miniszterelnök közösségi oldalára kitett videójában vicceskedik a szerzővel és itt ejti el a vallomást, miért is nőtt a ruhamérete az utóbbi időben:

“Hogy ki merre indult a rendszerválás után és ki mit csinált azt onnan lehet tudni, hogy ki milyen testsúlyt regisztrálhat jelenleg. Mert az üzletemberek mind így néznek ki körülbelül, tehát a fiatalosak, harcosak, ahogy hallottuk slankok és gyorsak. A politikusok pedig erőteljesek és nehezek, hogy ne fújja el őket az ellenszél.”

Ha csak így nem….

Innen is tudható, hogy a NER-politikusok közül ki üzletel (Varga, Lázár, Kövér, Áder, Kovács) és ki kökemény politikacsináló (Orbán, Németh, Tállai). Vagy nem és félrevezető az orbáni állítás és mégsem a kilók teszik a jó politikust. A döntés az Öné!

A kommentekből…

“Micsoda humorérzék. Nemcsak az országot vezeti példaértékűen, hanem a humora is kiemelkedő! Csodálatom Önt, köszönök mindent amit értünk tesz!”

“Nagyon szeretem, mikor viccelődik. Nagyon jó a humorérzéke Miniszterelnök Úrnak. Ezzel is azt bizonyítja, hogy mennyire emberi. Köszönjük a szórakoztató pillanatokat és gratulálunk a könyvhöz!”

“Sajnálom azokat, akiknek annyi a szórakozásuk, hogy ide jönnek és kiröhögik a kommenteket és a posztot. Eléggé szomorú életük lehet. Csak azért is hajrá Orbán Viktor!”

Magyarnemzet

 

Mátrai Anna

További cikkek olvasása a szerzőtől, a nevére kattintva.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük