Sorting by

×

Bika a Bikával, Rák a Rákkal? Ezt kell tudnod, ha azonos csillagjegyű pasival jársz!

Ugyanaz a csillagjegyed a pároddal és aggódsz amiatt, hogy vajon működhet-e hosszú távon a kapcsolatotok? Jók a sejtéseid, az azonos csillagjegyűek találkozásakor gyakran vetődnek fel problémák. Hogy mire kell ügyelned, hogy mégis sokáig együtt lehessetek? Olvasd el, mit javasol a csillagjegyed alapján a horoszkópod!

Nyilas

Izgalmas párost alkot két Nyilas csillagjegyű. Közös életetek nem mentes a vitáktól, ám mindezt nagyon jól kezelitek, határozott véleményetek van, ám elfogadjátok a másik elveit és sokat tanultok egymástól. Problémát az okozhat, ha másként gondolkodtok a jövőről: míg az egyikőtök már az esküvőről álmodozik, a másik még lazább kapcsolatra vágyik. Fontos, hogy ezt megbeszéljétek és közösek legyenek a vágyaitok, terveitek.

Bak

Elsőre talán azt gondolnánk, két önfejű és makacs Bak nem alkothat jó párost, ám lehet, hogy tévedünk! Mindketten földhözragadtak vagytok, nem idealizáljátok a másikat és elfogadjátok olyannak, amilyen. Ez a tény pedig egy jó kapcsolat alapja lehet. Nyugodtan adhatod önmagadat a kapcsolatban, nem szükséges rejtegetned a másik előtt semmit. Arra azonban mindenképp ügyelj, hogy a karrieredet és egyéb ambícióidat soha ne helyezd a magánéleted elé.

Kos

Nem állítjuk, hogy nem vagytok kompatibilisek egymással, de valószínűleg akadnak problémáitok. Mindketten forrófejűek vagytok, igyekeztek a saját utatokat járni, nem szeretitek, ha mások mondják meg, mit tegyetek. Gyakran hajlamosak vagytok másokat hibáztatni, amikor a dolgok nem úgy alakulnak, ahogyan azt szeretnétek. Emellett azonban szenvedélyes típusok vagytok, tehát kevés rá az esély, hogy a kapcsolatotok kihűljön. Vitáitokban igyekezzetek kompromisszumokat kötni és ne arra törekedjetek, hogy legyőzzétek a másikat.

Bika

A Bikák igen makacs természetűek. Ha nagyjából hasonlóan gondolkodtok, akkor nem lesz gondotok, ám ha máshogy látjátok a világ dolgait, akkor bizony vitáknak néztek elébe. Nem könnyű feladat, de igyekezzetek ilyenkor nem megbántani a másikat és elfogadni annak véleményét is. Mindketten szenvedélyesen kitartotok egy-egy elképzelés mellett, a problémát az okozza, ha egyikőtök konzervatív, a másik fél pedig liberális felfogású. Szerencsére azért a közös érdeklődés és a szenvedélyes szerelem együtt sokáig tarthat benneteket.

<<< Még több horoszkóp! >>>

átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.