Feljelentettek egy mentőst, de miért is? - Városi Kurír

Sorting by

×

Feljelentettek egy mentőst, de miért is?

Akár hiszi, akár nem egy nagyon ráérő, és legalább ennyire jó indulatú honfitársunk, nem akármilyen okból vegzált feljelentésével egy mentőst. Érthetetlen mi történik abban az országban, ahol egyébként ha kell több százmilliót gyűjtünk egy kis gyerek gyógyszerére, ám  azok is mi vagyunk akik mindenkire sandán nézünk. Mi féle kettősség ez?

Hirdetés

Evett a mentős, még ilyet!!!

A feljelentésben kifogásolt hamburger ügyére maga az Országos Mentőszolgálat főigazgatója reagált. Válaszában megértést kért a frontvonalban küzdő mentődolgozóknak.

Piros tojás helyett feljelentést kaptak húsvétkor a mentők – írja az Országos Mentőszolgálat Facebook-oldalán. Az mentőszolgálathoz ugyanis fényképes lakossági bejelentés érkezett az ünnepek alatt, amelyben, mint fogalmaznak:

Egy férfi sérelmezi, hogy szolgálatot teljesítő bajtársaink ebédet vásároltak. Egy mentőegység egyik tagját egy budapesti, Szentendrei úti hamburgerezőnél kapták rajta, amint elvitelre vesz ételt magának és bajtársainak, ahogy a képen is jól látszik.

Az ügyben vizsgálat is indult. Ebből kiderült, pontosan 1 perc 51 másodpercig tartott megvenni az ételt, amelyért a poszt szerint nem ellátás alatt vagy helyett, hanem a kórházból a mentőállomásra tartva álltak meg. A vizsgálat ráadásul azt is feltárta, hogy a mentősök ezután az állomáshelyükhöz érve riasztást kaptak, így csak jóval később ehették meg a kifogásolt ebédet.

A panaszra az Országos Mentőszolgálat főigazgatója maga válaszolt. Válaszában megértést kért a frontvonalban küzdő mentődolgozóknak, akik áldozatos munkájára a jelenlegi hatalmas terhelés mellett is számíthat a lakosság.

Kapcsolódó

mentős

 

 

Hirdetés
átver

3 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.