Sorting by

×

Felkészültél a horoszkópodra? Sorsfordító hónapok jönnek…..

Szeretnéd tudni, mit tartogat 2022 a szerelmi életedben? Olvass tovább, és a horoszkópból az is kiderül, mikor várhatod a sorsfordító hónapodat. Az új év új lehetőségeket rejt a szerelem terén is, akár egyedülállóként, akár a pároddal köszöntöd. Az új év kezdete mindig alkalom az önvizsgálatra, így arra is fény derülhet, hogy min kell változtatnod, ha társat keresel, vagy ha a párkapcsolatodban szeretnél egyről kettőre jutni. A csillagok állása szerint íme a 2022-es év szerelmi jóslata, figyelj, melyik hónapban várhatsz nagyobb változást!

Kos

Jövőre fontos döntést kell meghoznod, ami a szerelmi életedet érinti. Nagyon vonzó számodra a függetlenség, de nem vagy benne biztos, hogy egy kapcsolatban megtalálod. Ugyanakkor vágysz a biztonságra is, és szeretnéd megteremteni az alapokat egy lehetséges családalapításhoz. Döntened kell, hogy mi fontosabb: a szabadságod, vagy megtalálni a párodat? Mindkét esetben áldozatot kell hoznod, te tudod, melyik éri meg.

Fontos hónapok a szerelmi életedben: május és október.

Bika

Végre olyan felszabadult vagy, annyira közel kerültél önmagadhoz, mint még soha. Ez megnyitja a szívedet, és valaki máshoz is igazán közel kerülhetsz! Már januárban új lehetőséget sodor eléd az élet, érdemes már most elmélkedned, hogyan állsz az elköteleződéshez. Ha párkapcsolatban élsz, ez az év fontos fordulópontot hoz számotokra. Tisztázni fogjátok, merre haladtok, és ki, miből vállal részt a közös célokból és életetekből.

Fontos hónapok a szerelmi életedben: április és november.

Ikrek

A megújulás lesz a jelszó számodra, akár önmagadról, akár egy új szerelem beköszöntét illetően, akár a párkapcsolatodról legyen szó. Meglepő lesz számodra, hogy milyen személyiségű embereket találsz vonzónak.
A párkapcsolatodban titkokra derül fény, amik teljesen új irányba terelik az életedet. Legyél nyitottabb, spontánabb, és ne hagyd elveszni a szenvedélyt.

Fontos hónapok a szerelmi életedben: március és június.

Rák

A te jelszavad a következő évre a szabadság lesz. Ha egyedülálló vagy, meg kell tanulnod, hogy ne keresd görcsösen a szerelmet. Találd meg önmagadban a szabadságot, boldogságot, és ekkor lép be az életedbe az, aki mellett önmagad lehetsz. Párkapcsolatban pedig a párodnak adj nagyobb teret, és tapasztald meg te is, hogy milyen érzés függetlenebbnek lenni, felfrissíteni a kapcsolatot.

Fontos hónapok a szerelmi életedben: május és október.

Kapcsolódó

átver

Egy hozzászólás itt: “Felkészültél a horoszkópodra? Sorsfordító hónapok jönnek…..

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.