Fésüld át a hétvégi horoszkópod! Mozgalmas lesz, pozitív előjellel!

Prev1 of 2
Use your ← → (arrow) keys to browse

Habár a meteorológusok hírei nem éppen ideálisak az elkövetkező 2 napra, ne hagyd, hogy elvegyék a kedved, mert a horoszkóp szerint most kivételesen szerencsés hatások érvényesülnek, és sokak vágya teljesül: tökéletes harmóniát, megértést és sok szerelmet jeleznek a bolygók az augusztus 20-ai hétvégére.

Kos, Oroszlán, Nyilas hétvégi horoszkópja

A hétvége horoszkópja szerint az Oroszlán Vénuszt a Hold támogatja, itt az ideje, hogy teljesítsd szíved vágyát! Romantikus, erőteljes, mély érzések dúlnak benned és a másikban is. Nagyon büszke vagy arra, hogy tiszta szívvel szeretsz, és a párodra is, most őszintén felnézel rá. Jól esik a figyelem, törődés, amit kapsz, de ugyanolyan boldogan árasztod el te is a másikat csodálattal, nagylelkű odaadásban, hűségben. Nagyon szép napok következnek a szerelemben.

Bika, Szűz, Bak hétvégi horoszkópja

A Merkúr a Plútóval fényszöget alkot a föld-elemű jegyekben, így most komoly hatást gyakorolhatsz az emberekre.. Kezdetét veheti egy új kapcsolat. Sok mély beszélgetésben is részed lesz, ezek a beszélgetések most gyógyító hatásúak. Olyasmik is szóba kerülnek, amikről korábban nem tudtál beszélni, vagy nem ilyen mélységben, és nagyon jó energiák jönnek elő. Ha utazásra kerül sor, bőséges tapasztalatokat gyűjthetsz be.

Ha megírná véleményét, vagy megvitatna ezt-azt másokkal, esetleg kérdése lenne a cikkel kapcsolatban, Facebook oldalunkon megteheti!

<<< Ebbe is nézz bele, ha gondolod! >>>

Prev1 of 2
Use your ← → (arrow) keys to browse

2 thoughts on “Fésüld át a hétvégi horoszkópod! Mozgalmas lesz, pozitív előjellel!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.