BulvárCsillagjegyek

Te csalsz, téged csalnak, vagy…? – Szeptemberi szerelmi horoszkóp

Heti kedd, avagy ezt üzenik mára a csillagok!
Prev1 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse

Ne kapj a szívedhez, a legtöbbünkre kiegyensúlyozott, klassz párkapcsolat vár szeptemberben, de mindig van egy kisebbség, akiknél félremegy valami. A horoszkóp megmutatja, mekkora az esélyed belekerülni e csoportba és, hogyan kerülheted el!

Kos

Véletlenül el fogsz taszítani magadtól egy embert, mert gyanús lesz számodra, hogy miért olyan kedves veled.

Szombaton viszont ez várható

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! 🙂 (2022-08-19) A mai nap során, néhány, eddig megoldatlan, lezáratlan problémára, szinte tálcán fogja kínálni az élet a megoldást, így érdemes ma különösen szemfülesnek lenniük e tekintetben a Kosoknak. A váratlan helyzetek kezelésében ma élen fognak járni eme jegy produktív képviselői. Egy dologgal kell ma különösen vigyáznunk: ne csűrjük, csavarjuk, bonyolítsuk túl a dolgokat. Minél egyszerűbben próbáljuk megoldani a feladatainkat, annál hamarabb és könnyebben is fog minden sikerülni.

Bika

Figyelmen kívül fogod hagyni olyan emberek üzeneteit, akik valóban tisztelettel bánnak veled, miközben többször ellenőrzöd a telefonod, hogy nem írt e valaki számodra sértő vagy lenéző módon.

Szombaton viszont ez várható

A mai napon hajlamossá válhat a Bika, hogy kibúvót keressen a kötelezettségei alól, azonban ne hagyja, hogy mindez így is történjen, mert ez később támadási felületet biztosíthat irigyeinek. Legyünk erősek, érzelmileg stabilak, s gondoljunk elérni kívánt céljainkra, határozottan haladva feléjük. Mellőzzük az empátiát is, ha a helyzet úgy kívánja. A józan, érzelemmentes döntések ma sokat segíthetnek, hogy hűek maradhassunk önmagunkhoz, s így problémamentesen és sérülés nélkül vészeljük át a mai napot.

Ikrek

Túl ideges leszel hogy elküld a legelőször megfogalmazott üzenetedet, és soha többet nem fogsz beszélni vele emiatt.

Szombaton viszont ez várható

Lehetséges, hogy úgy dönt, ma könnyítés gyanánt kivesz egy szabadnapot és bepótolja elmaradt otthoni házimunkáit, azonban ahelyett, hogy egy kicsit pihenhetne, munkája itt is utoléri. Egy sürgős telefon, vagy elintéznivaló szakíthatja meg előre megtervezett napirendjét, ami a szükségesnél precizitást igénylő kényessége miatt több időt vehet el annál, mint amennyit szívesen rászánna. Csinálja meg türelmesen hirtelen jött feladatát, s ne aggódjon, nem fogja megbánni szorgalmát.

Rák

Olyan sokáig fogsz egy nem működő régi kapcsolatban élni, hogy elzárod magad egy vissza nem térő működőképes alkalomtól.

Szombaton viszont ez várható

Egy furcsa levél, vagy telefonhívás borzolhatja ma kedélyeit, kedves Rák. Kaphat rossz, hírt, jót hírt, vagy esetleg semlegest is, de semmiképp nem lesz egyértelmű, s mindenképp kétkedésre adhat okot. Ne essen kétségbe, ellenőrizze le az információ forrását és a tartalmi részleteket, főként, ha valami olyan dologról van szó, ami önnek nagyon fontos.

Ha megírná véleményét, vagy megvitatna ezt-azt másokkal, esetleg kérdése lenne a cikkel kapcsolatban, Facebook oldalunkon megteheti!

<<< Ezt olvastad már? >>>

Prev1 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse

About Author

Comments (2)

  1. […] Te csalsz, téged csalnak, vagy…? – Szeptemberi szerelmi horoszkóp […]

Szólj hozzá!