Fidesz-másságról a Forbes-lista kapcsán

Bevett Fidesz-taktika, egy hírből kiragadni azt, amit megfelelő körítéssel úgy tud eladni a csupán közpénzből fenntartott médiát falóknak, hogy abból az derüljön ki, milyen gaz, hazája ellen dolgozó az éppen gyűlöletre kijelölt ember, vagy csoport.

Utálj, Magyar! Jót tesz a léleknek!

A Forbes Magazin cikket közölt arról, hogy milyen nagy dolog felvállalni egy nem elfogadó környezetben azt, ha valaki “más”.

A legnagyobb bátorság magadat vállalni, ott ahol ez egy egész életre bélyeg is lehet. De 2018 Magyarországán ügyek mellett kiállni, a hatalom ellen szót emelni is bátorság. A Forbes legújabb Urban különszámának Legbátrabb magyarok listáján 25 olyan ember szerepel, aki az efféle félelmekkel mit sem törődik.

Több sem kellett az erre kijelölt, az Ön pénzéből fenntartott orgánumoknak, teljesen kiforgatva az eredeti szándékot, nekimentek a listán szereplőknek.

Mi a másság?

Rengetegen élnek közöttünk olyanok, akik belül érzik, hogy hánynak attól, amibe nap, mint nap belekényszerülnek, de különböző okokból nem merik nyíltan kimondani, inkább szorongnak egy életen át. Aki egyszer is kipróbálta, milyen az, amikor ezt a hatalmas súlyt leteheti valaki a válláról tudja, hogy ez az egyetlen út ahhoz, hogy boldog lehessen.

A másság – legyen az bármilyen természetű – nem köthető pártálláshoz, így biztosak lehetünk abban, hogy a felsőbbrendűséggel beszélő, író regnálót Istenként tisztelők között pont annyian küzdenek ezzel a problémával, mint a más eszméket vallók.

Otthon, amikor csak a tükör és a delikvens létezik, biztosan egyszerűbb, bár sokan még maguk előtt is szégyenkeznek. Borzalmas élet lehet az övék!

Másságnak számít nem abban hinni, amiben a többség, nem azt a zenét, színdarabot, könyvet szeretni, ami elfogadott, nem úgy öltözködni, ami megfelel a köznek, nem úgy gyereket nevelni, ahogy azt a többség jónak látja és sorolhatnánk tovább. Ha belegondol, biztosan érti, érzi, hogy miért jelent hatalmas bátorságot felvállalni a másságot.

A Forbes-lista

Aki ide került, mind meglépte a beismerést, és tette mindezt azon túl, hogy felszabadultan él azóta, hogy segítsen azoknak a tömegeknek, akik még küzdenek ellene. Őket szarozza le az összes Orbán-orgánum ahelyett, hogy végig gondolnák, náluk mi a bibi. Mert mindenkinél van…..

Talán, ha Orbán az egyedüli kivétel. Egészen addig, míg egyszer józan pillanatában szembe nem jön vele egy virtigli liberális tükör…..

https://www.facebook.com/ForbesMagyarorszag/posts/1588103694640670

Alföldi nem kell Pécsnek – ez már a megtorlás?

Geréb Ágnes letöltendő büntetést kapott

Horváth András: Orbán komolyan gondolta!

Parászka Boróka: Cifra, gazdag szűrbe öltözött az erdélyi magyar közélet, sajtó

Hát ez a baj a civilekkel – érvényre juttatják a jogot!

Sándor Mária: A helyzet jelenleg úgy néz ki, mint az öt perc utáni újraélesztés. Vagy sikerül, vagy nem, de a maradandó károsodás elkerülhetetlen

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük