Fidesz-troll tündöklése és baromi gyors bukása

Le a kalappal! Amiben van meló, ötlet, azt el kell ismerni, még, ha marhaságnak tartja is az ember. Végre egy nem sablon fideszes-őrjöngős! A delikvens a dolog fonákjával próbálkozott, de hát….

Szóvicc, no vicc…..

Ha anno, amikor  nagylányom még kislány volt és megpróbált – uram bocsá’ – átverni a palánkon, az volt a papírban ugyan nem lefektetett, de szóban megállapodott egyességünk, hogy ha láttam, hogy dolgozott a sumákság körítésén és logikailag, gondosan építette fel, akkor beszélhettünk az általa kívánt dologról. Pont ezt éreztem, amikor az üdítő, az eddigi gyomorból undorkodó nemzeti gyűlölettől vezérelt duma helyett az alábbit olvastam.

Hadházy Ákos közösségi oldalán írta le hétfő esti abszurd troll-történetét:

„Egy kis könnyed szórakozás estére, otthonról.

Bár inkább tragikus, hogy idáig jutottunk: már az ellenzéki jelölt nevébe is belekötnek egyesek. Bomba Gábor barátom ellen kifogást nyújtott be egy ismeretlen, feltehetően azért kormánypárti szimpatizáns polgártársunk, amiért állítólag a Bomba(!) energiaital ismertségét kihasználva kampányol, mintha az energiaital-gyártó is támogatná a polgármesteri kampányában.

fotó: bomba.hu

Estére megszületett a határozat,

még az amúgy pártatlannak nehezen nevezhető választási bizottság is elutasította a kifogást, hiszen semmiféle törvénysértést nem követ el, aki a saját nevével jelenik meg a választási plakáton.”

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük