Kiemelt hírekÁllati

Fideszes polgármester: Lóf*szt fognak adni olyan területre, ahol nem fideszes a képviselő

Fideszes polgármester: Lóf*szt fognak adni olyan területre, ahol nem fideszes a képviselő

A fideszes arrogancia legörög a hatalmi-gödör legaljára is. Az, hogy valaki közszolga, feltételez némi morális, etikai szintet, amit sajnos egyesek alulról sem közelítenek. Putnok polgármestere, Tamás Barnabás ezek közül való.

Aki nem lép egyszerre…

Tamás Barnabás azzal fenyegetőzött, hogy az országgyűlési választás után megnézheti magát az, aki nem a Fideszre szavazott, amit teljesen megért, miért is kapna támogatást az a település, ahol nem fideszes a képviselő, ő sem adna.

A helyi kistérségi társulási tanács az Ózd melletti Putnokon tartotta ülését, amin az érintett települések polgármesterei a következő évek terveiről beszéltek. Itt hangzott el a következő:

“Gyurcsányt a s*ggem egyik felére, Vonát meg a másik felére rajzoltatom és hagyom, hogy rugdossák. Maximum fájni fog, de megéri, mert oda valók. A Fidesz nyer, mert azzal azért tisztában vagytok, hogy nyer, és ha nem fideszes lesz a képviselőnk, akkor bizony sz*pni fogunk. Lóf*szt fognak adni olyan területre, ahol nem fideszes a képviselő. Az az igazság, hogy én sem adnék. Ahol nem ránk szavaznak, mert az úgyis kiderül, ott megnézhetik magukat.

Orbán fideszes helytartókat akar polgármesterek helyett

Vicsek Ernő, Jákfalva polgármestere megerősítette, hogy a fentiek elhangzottak:

“Felfoghatatlan, ami ott elhangzott, és még akik szimpatizálnak a Fidesszel, azok is megdöbbentek..(…) Megdöbbentünk mindannyian ezen a stíluson. Egy felszólaló volt, de ő sem ezzel a témával foglalkozott. Ugyanakkor az ülés után, úgymond folyosói beszélgetéseken mindenkinek megvolt a véleménye

Tamás Barnabás nem előszór kerül az országos média látókörébe, sajnos nem  azzal, hogy olyat tett településéért, amivel ezt kiérdemelte volna, sokkal inkább verbális megnyilatkozása okán. 2017 október 23-i megemlékezésen szót ejtett Soros Györgyről, illetve arról, hogy a “karvalytőke” le akarja igázni az országot, majd közölte:

Választások jönnek, választások mennek. Nem mindig gondolkodik helyesen a választópolgár, és enged esetleg olyan embereket a fazékhoz, akik nem a fazékhoz valók, hanem a guillotine alá.

Putnok polgármestere nem tartotta fontosnak, hogy magyarázkodjon.

(forrás: hírtv)

Ha megírná véleményét, vagy megvitatna ezt-azt másokkal, esetleg kérdése lenne a cikkel kapcsolatban, Facebook oldalunkon megteheti!

http://varosikurir.hu/biralni-mereszelte-a-fideszes-polgarmestert-kirugtak-a-csopaki-haziorvost/

About Author

Comments (3)

  1. Igazmondó1

    Ő legalább ha mérhetetlenül bunkó is, de őszinte.

  2. László Héthy

    Szemét banda. Hajrá jobbik !!!

  3. János Ilyés

    a fidesznácik meg lóf@szt se adtak, ha csak nem egyházi-, botfallista-, valamint külhoni banda kaparinthatta meg, már csak az “alkotmányos költség” miatt is.

Szólj hozzá!