A fideszes arrogancia legörög a hatalmi-gödör legaljára is. Az, hogy valaki közszolga, feltételez némi morális, etikai szintet, amit sajnos egyesek alulról sem közelítenek. Putnok polgármestere, Tamás Barnabás ezek közül való.
[mnky_ads id=”10551″]

Aki nem lép egyszerre…

Tamás Barnabás azzal fenyegetőzött, hogy az országgyűlési választás után megnézheti magát az, aki nem a Fideszre szavazott, amit teljesen megért, miért is kapna támogatást az a település, ahol nem fideszes a képviselő, ő sem adna.
[mnky_ads id=”10552″]
A helyi kistérségi társulási tanács az Ózd melletti Putnokon tartotta ülését, amin az érintett települések polgármesterei a következő évek terveiről beszéltek. Itt hangzott el a következő:

- Hirdetés -

“Gyurcsányt a s*ggem egyik felére, Vonát meg a másik felére rajzoltatom és hagyom, hogy rugdossák. Maximum fájni fog, de megéri, mert oda valók. A Fidesz nyer, mert azzal azért tisztában vagytok, hogy nyer, és ha nem fideszes lesz a képviselőnk, akkor bizony sz*pni fogunk. Lóf*szt fognak adni olyan területre, ahol nem fideszes a képviselő. Az az igazság, hogy én sem adnék. Ahol nem ránk szavaznak, mert az úgyis kiderül, ott megnézhetik magukat.

Orbán fideszes helytartókat akar polgármesterek helyett

Vicsek Ernő, Jákfalva polgármestere megerősítette, hogy a fentiek elhangzottak:

“Felfoghatatlan, ami ott elhangzott, és még akik szimpatizálnak a Fidesszel, azok is megdöbbentek..(…) Megdöbbentünk mindannyian ezen a stíluson. Egy felszólaló volt, de ő sem ezzel a témával foglalkozott. Ugyanakkor az ülés után, úgymond folyosói beszélgetéseken mindenkinek megvolt a véleménye

Tamás Barnabás nem előszór kerül az országos média látókörébe, sajnos nem  azzal, hogy olyat tett településéért, amivel ezt kiérdemelte volna, sokkal inkább verbális megnyilatkozása okán. 2017 október 23-i megemlékezésen szót ejtett Soros Györgyről, illetve arról, hogy a “karvalytőke” le akarja igázni az országot, majd közölte:

Választások jönnek, választások mennek. Nem mindig gondolkodik helyesen a választópolgár, és enged esetleg olyan embereket a fazékhoz, akik nem a fazékhoz valók, hanem a guillotine alá.

Putnok polgármestere nem tartotta fontosnak, hogy magyarázkodjon.
[mnky_ads id=”10553″]
(forrás: hírtv)

Bírálni merészelte a fideszes polgármestert, kirúgták a csopaki háziorvost

3 HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét