Folytatódik a nyírábrányi választási horror – Kisemberek a Fidesz terrorhálózata ellen

Január 17-én számoltunk be a Fidesz előkészületeiről egy újabb választási csalásra. Káposznyák István, aki a DK- Szolidaritás Hajdú-Bihar megyei közös jelöltje küldte el lapunknak döbbenetes videóriportját, ami erről számolt be.

A Fidesz újabb választási csalása (avagy szegények zsarolása)

Ez a Fidesz-tempó

Andrea és Sándor bátran felvállalták arcukat s elmondták mi zajlik a faluban, valamint azt, hogy nem hajlandóak áprilisban a Fideszre szavazni. Emiatt egyikőjüket életveszélyesen megfenyegették valószínűleg egy  mellette lassító  fekete kocsiból. Így nem mert újra nyilatkozni. A szociális ellátmányt megvonták tőlük. Ez a Fidesz-tempó, ha elmondod a véleményed jön a retorzió.

Szerencsére mindig vannak jó emberek, akiknek segítő szándékát még a hatalom sem tudja megakadályozni. Élelmiszeradományt s készpénzt küldtek nekik, ezzel könnyítve mindennapjaikon.

Káposznyák Istvánt telefonon érte utol munkatársunk. A képviselőjelölt arról beszélt, hogy szörnyű állapotok uralkodnak vidéken. A nyomor olyan mértékű, hogy vannak emberek, akik fűtetlen, bútorozatlan kunyhóban, leterített matracokon alszanak.

Különben kirúgják őket.

Egy közmunkás – aki szintén nem mert kamera elé állni – keserűen mondta el, hogy azt parancsolták nekik, fotózzák le a szavazólapokat, amit a szavazófülkéből kijőve meg kell mutatniuk a főnöknek. Különben kirúgják őket.

2018, Magyarország

Mi, innen a fővárosból elképzelni sem tudjuk, milyen szinten tartják rettegésben az embereket vidéken. Ne ítéljük el őket. A megélhetésért küzdenek nap, mint nap.

Andrea és Sándor pedig legyen példa arra, hogy ebben a Fidesz által uralt terror-hálózatban vannak még kisemberek, akik ki mernek állni arccal s elmondják az igazságot.

Exkluziv interjú egy Soros ügynökkel, Káposznyák Istvánnal

4 hozzászólás

 • 2018.02.06 - 13:03
  Közvetlen hivatkozás

  Fotózza, aztán húzza át és úgy dobja be, nem szavaz, és ki se rúgják miatta, egyébként, mit keres ott valamilyen ,,főnök,, !!!

  Válasz
  • 2018.02.06 - 15:18
   Közvetlen hivatkozás

   Nos, ez nem ilyen egyszerű egy kis faluban. Képzelje el a jelenetet, bemegy a szavazópolgár a fülkébe, leadja a voksát majd kijön s ahogy ön mondja kidobja a kukába. Aha, csak épp mindezt látják az ott dolgozók is akik a szavazó lapokat begyűjtik. S a kis falukban ugye mindenki ismeri egymást. Elég feltűnő, ha valaki, vagy akár többen egyszerűen kidobják a kukába a szavazólapjukat. Ön szerint ennek a hire nem megy majd el pl az önkormányzati képviselőhöz?

   Válasz
   • 2018.02.06 - 16:21
    Közvetlen hivatkozás

    Értelmezési zavarban van, egyetlen szóval nem mondtam, hogy a kukába dobja, tehát leírom még egyszer lassan olvassa hátha sikerül megértenie Fotózza le a lapot, utána ikszeljen be minden rublikát, tegye a borítékba, és dobja be a szavazatgyűjtő ládába, a fényképet mutassa meg a főnöknek.
    2018. február 6. 15:18 Disqus írta, :

    Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük