A Puskás Aréna megnyitóját népszerűsítő klipet, amiben a prímet ki más is vinné, mint maga a főnök Orbán Viktor, a Human Telex ügynökség készítette, aminek egyik vezetője Orosz Pál, a Fradit működtető gazdasági társaság vezérigazgatója.

A film szerint a Karmelita kolostorban kedvenc lapját, a Népsportot böngésző kormányfő felé egy labda tart, amit ő mellel lekezeli, majd tűz alá veszi vele a várost, és mint afféle igazi pontlövő, berúgja egyenesen a stadionba.

Hajrá, magyarok!

Hajrá, magyarok!

Gepostet von Orbán Viktor am Donnerstag, 14. November 2019

De jól jött volna egy, vagy akár több

ilyen jól irányzott lövés a walesi válogatott ellen is, hiszen akkor ott lehetnénk végre az EB-n, így viszont a csúfos vereség lett a részünk.

Ha már erre kanyarodott a téma, -mert erre kanyarítottam- azt azért szögezzük le, hogy nem a mi játékosaink tehetségesek, és nem is az idegenlégiósok, ó nem, az átok nem rajtuk, hanem rajtunk ül, akiket nem tehetségtelen, hanem a hozzáértés teljes hiányában szenvedő szakági vezetőkkel élükön a főfőnökkel, Orbán Viktorral ver a sors.

Ez az ember és barátai valami teljesen ismeretlen okból még így, a sokadik vereség után is azt hiszi, hogy ért a focihoz.

Jelentem, egy túróst!

Orbánék magukból indulnak ki és elhiszik, hogy a pénz mindent megold, pedig már észrevehették volna, hogy a milliárdok helyett, amiket semmirevaló „fociakadémiákba”, csili-vili stadionokba öntenek, eredményesebb lenne komoly szakemberek segítségével, nem választási ciklusokban, hanem távlatosan gondolkozni.

Friss Hírek>>>>>>>>>>>>>>>>>>

De vissza az Orbán-csatár rúgásának magasztos megörökítéséhez

„A Fürjes Balázs vezette Budapest és a fővárosi agglomeráció fejlesztéséért felelős államtitkárságtól tudtuk meg, hogy mennyiért készült a kisfilm. A videó a Puskás Aréna megnyitó ünnepségének részeként készült el, a teljes megnyitó költsége nettó 55 millió forint volt, ebből a kisfilm nettó 14,7 millió forintba került.”  

– írja az Index.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét