Gálvölgyi János: A gondolkodást még Orbán Viktor sem tilthatja be

Gálvölgyi kitért arra, úgy néz ki az élete, mint akinek mindig egyenletes, vagy felfele vezető volt az útja, de azért ez nem volt ilyen egyszerű. Elmondta, miképpen élte meg, amikor a jobboldali sajtó a nemrégen örömtüzeket gyújtott, hogy egy állítólagos kaposvári fellépését, érdeklődés hiányában visszamondtak:

“A végén kezdem: a hír hallatán jelentkezett egy kaposvári vendéglős, menjek, tartsak előadást, ő telt házat garantál már aznap estére. De, ami a konkrét esetet illeti: nem hirdették meg az előadást. Ami a jobboldalt illeti, talán jellemző a következő történet. A sajtójuk szerint, amikor Hernádi Judit az atv-ben beszélt a hajléktalan-törvényről, én erre egy facebook bejegyzésben reagáltam. Erről most annyit, hogy nincs facebookon. Benedek Miklóssal beszélgettünk, hogy most már mind a ketten veszünk magunknak egy facebookot. Nem nagyot, csak olyan kisebb fajtát.” /…./

Szomorúnak tartja, hogy a szolgalelkűség szörnyű tulajdonsága ennek a népnek.

Megpróbálnak sokan megfelelni, csak azt nem tudja, hogy minek, kinek:

“Azt akarták egyesek bebizonyítani, hogy nekem már olyan rosszul megy, hogy nem is kíváncsi rám senki. Ha így lenne, akkor nekem már abba kellene hagynom a pályát, de szerencsére nincs így. Az önálló estemen pótszékekre van szükség, akkora az érdeklődés. De a színházi szerepeimnél is telt ház előtt játszom, legyen az Madách-színházi előadás, vagy a Játékszín…”

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük