BanánköztársaságKiemelt hírek

Gáz lehet ennyire fo##@ni Szijjártó úr! – Testőrökkel a kisboltba – A csendes villa titkai

Szijjártó

A balatonfelvidéki Balatonedericsen a Szijjártó-villa egyre inkább az érdeklődés középpontjába kerül, ámbár úgy néz ki, a miniszter azt leginkább a “visszavonulás” utáni időre tartogatja, hiszen ebben az évben csak egyszer, húsvét környékén jártak arra a családdal. De ha ott vannak, felbolydul a kis falú élete

 Testőrökkel jár a kisboltba

Korábban jóval gyakrabban nyaralt családjával Szijjártó Balatonedericsen, idén még csak egyszer látták a faluban, valamikor húsvét környékén.

„Arról lehet tudni, hogy itt van, hogy az autója előtt és után is jönnek a TEK sötétített üvegű furgonjai”

– mondta egy idősebb férfi, – a Telexnek-  aki évtizedek óta kijár a szőlősbe és Szijjártóval is összefutott már az utcában. Testőrök kísérik a külügyminisztert, még a helyi kisboltba sem mehet egyedül. Ott azt mesélték, megvan a forgatókönyve Szijjártó vásárlásának. Előbb bemegy egy testőr körülnézni, ketten pedig kintről, az út két oldaláról figyelik az eseményeket. Eleinte furcsa volt a helyieknek a testőrök jelenléte, de azt mondják,

mára hozzászoktak.

A miniszter és a trikolór

Szijjártót közvetlen embernek jellemezték, aki szívesen leáll beszélgetni a bolt előtt, egyik évben kisfiaival még a március 15-i zászlókat is segített kirakni.

„Nekem az a furcsa, amikor a tévében öltönyben látom”

– mondták róla a boltban. Balatonedericsen – mint bárki más – főként rövidnadrágban, pólóban, esetleg melegítőben jár a külügyminiszter, de a beszámolók szerint ilyenkor a testőrei is lazábbra vehetik az öltözéküket.

Fedett medence lett a pancsolóból

Pár éve a Blikknek azt mesélte a nyaralásáról Szijjártó, hogy ilyenkor két kisfiával gyakran kirándulnak a Balaton-felvidéken, strandolni pedig Gyenesdiásra járnak. Ma már nem kell lebiciklizniük a partra a hosszú, köves úton. Nemrég ugyanis kibővítették a medencét, amiről hét éve még azt állította Szijjártó az Indexnek, hogy valójában csak

„egy néhány négyzetméteres műanyag pancsoló a gyerekeknek”.

Kívülről ugyan nehezen lehet rálátni, de annyi mindenképp megállapítható, hogy a pancsolónál komolyabb medence van a ház mellett. A szomszédok azt mondták, az elmúlt években építettek hozzá, egy-két éve be is fedték, hogy védjék a vizet az elkoszolódástól, és akár rossz időben is lehessen fürdeni a mesés panorámát szemlélve.

Úgy néz ki, ami Orbánnak a Hatvan-pusztai majorság, az kisvezérének a balatonedericsi szőlőhegy oldala.

(Olvassa el a teljes cikket a Telexen!)

Ha megírná véleményét, vagy megvitatna ezt-azt másokkal, esetleg kérdése lenne a cikkel kapcsolatban, Facebook oldalunkon megteheti!

Előzmény

Szijjártó

About Author

Comments (3)

  1. Nem is csodálom ezt az élósködő patkányt, mint az ura a putris, félnek a nép haragjától, helyükben én sem merném kitenni a lábam,,az lenne az utolsó lélegzetük, mocskos piócák,,,,,

  2. A mocsadék fosson is, nem kicsit, hanem nagyon! Legalább úgy, mint a mocskos, tolvaj, hazug orsós!!!

  3. Gina megosztanád a facén is ezt a cikket? Sajnos én nem tudom, mert le vagyok tiltva!!! Köszi.. hadd lássák a hülye fidesz hívők is!!!

Szólj hozzá!