Gulyáságyúkat minden nagyobb településre!

Azt látom, hogy a veszélyhelyzetben a kormány gyakorlatilag át kívánja -és meg is teszi- saját arcára szabni, amit eddig még nem tudott.

Az egyik fő cél az,

hogy az ellenzéki vezetésű városokat lényegében megfojthassa pénzügyileg a hatalom. A rekvirálásnak még csak a kezdetén vagyunk, ne legyen kétségünk,

Orbán mellényzsebében ott a kész terv.

Pénz dolgában a Fidesz nem ismer kegyelmet. Ennél jobban csak a hatalomhoz ragaszkodik, de csak azért, hogy a közpénz-automata kulcsát ne kelljen kiadni a kezéből. Eddig azonban a kabinet egyetlen intézkedése sem foglalkozott a sok százezer /millió? / nélkülöző életének a segítésével. Ez eddig valami furcsa véletlen folytán nem jutott az uraságok eszébe.

Ha már “hadgyakorlat“, akkor gulyáságyúkat szerte az országba!

Szeretnék egy keveset segíteni. A hatalmi játékaikról is megvan a szilárdnak tűnő véleményem, de nem erről írok.

Orbán Viktornak minden felhatalmazása megvan ahhoz, hogy az éhezés csökkentésére minden nagyobb településen a honvédség és az önkormányzat közreműködésével felállíttasson több száz férőhelyes sátrakat, egy, kettő, vagy több GULYÁSÁGYÚT,

és naponta legalább egyszer meleg ebédet kapjanak -a hét minden napján- a nincstelenek, a kisnyugdíjasok, az munka nélkül maradtak, az utcán élők.

….szociális hálón óriási lyukak vannak…

Az egyik napról a másikra élők közül mind többen kerülnek olyan helyzetbe, amikor még egy szelet kenyeret sem képesek venni. A szociális ellátórendszer pedig -ahogyan tapasztalom- működésképtelen, a szociális hálón óriási lyukak vannak. Meggyőződésem, hogy ennek az egésznek a logisztikája -tekintettel a biztonsági előírásokra is- egy kis munkával pár óra alatt kialakítható.

Csak Orbán Viktortól függ, az ő döntésére, seperc alatt a “hadak” csatasorba állíthatók.

Igaz, ez nem a pártközelinek mondott “mágnások” zsebét gyarapítaná, “csak” enni kapnának azok, akik az éhezéstől jobban félnek, mint a járványtól.

2 hozzászólás

 • 2020.04.19 - 14:22
  Közvetlen hivatkozás

  Tipikus bolsevista tükörbeszéd.
  “Vádold meg az ellenfeled azzal amit te csinálsz!”

  Egyébként teljesen hatástalan a mai Magyarországon.

  Egy jó tanács: Nem kéne állandóan fenyegetőzni, szemétkedni, meg kóstolgatni a kormányt.
  A főpolgármesteri posztot pedig nem a kormány megpuccsolása hídfőállásának kéne tekinteni, hanem az élet általános jobbításásra kéne használni, és akkor nem lesz – egyébként teljesen jogos válaszlépés –, negatív visszahatás.

  Miért is kéne a kormányzatnak, – vagy bárki másnak – tétlenül és szótlanul tűrni a folyamatos handabandázást, szemétkedést, provokálást?

  Válasz
 • 2020.04.19 - 15:42
  Közvetlen hivatkozás

  Amilyen a mosdó olyan a törölköző -mondja a közmondás!
  A jelen helyzet is azt.mutatja,hogy abba kellene hagyni a széthuzást-mondja a kormányzati propaganda!
  Ez jó!
  Akkor,hogy is van ez?
  Magyarország érdekében össze kell fogni, nagyon jó!
  Egyetlen egyszet sem hallottam- A Magyar állami vezetőktől, hogy tulajdonképpen ők a mi köztársaságunk érdekében dolgoznának!
  Érdekes mi?,
  Nem hallottam a miniszterelnök szájábol, sem idén, sem tavaly a köztársaság elnevezést!
  Mert ö nem a köztársaság miniszterelnöke, hanem magyarország mi niszterelnöke!
  Vajon miért?….

  Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük