BanánköztársaságKiemelt hírek

A „Gyufásdoboz az orron” elnevezésű játéknak óriási sikere volt az Orbán – Ferenc pápa találkozón – Cseri László szerint a világ Orbániában….

A „Gyufásdoboz az orron” elnevezésű játéknak óriási sikere volt az Orbán – Ferenc pápa találkozón - Cseri László szerint a világ Orbániában….
Prev1 of 2
Use your ← → (arrow) keys to browse

Cseri László fotóművész barátunk több alkotásával találkozhatott már olvasónk cikkeink illusztrációjaként. A művész egyedi szemszögből, tele iróniával látja Orbánia drámai valóságát.

Kitörő tapsvihar fogadta Orbán Viktort, miután néhányszor megkerülte a kötcsei evangélikus templomot és földre szállt.

A miniszterelnök – akit ma délután avatott szentté Balog Zoltán református püspök a Polgári Pikniken – sikeres próbarepülést hajtott végre. Ő az első miniszterelnök Európában, akit még életében szentté avattak. A tervek szerint a jövő héten bebalzsamozzák.

orbán

Szijjártó Péter külügyminiszter ma délelőtt magához hívatta Albánia magyarországi nagykövetét, Szkander béget, és kiutasította az országból

Szijjártó hangsúlyozta: tűrhetetlen az albán futballválogatott eljárásmódja, melynek során sorosista-gyurcsányista szervezetek sportszerűtlen segítségével vereséget mértek a védtelen magyar válogatottra.

szijjártó

Hat tökös hallgatóval nemzeti érzelmű férfi szabás-varrás képzés indult a Pécsi Tudományegyetemen

A hallgatók sikeresen végrehajtották a rendkívül összetett felvételi feladatot, a nemzeti színű szalagvágást keresztben. A cél, hogy a hároméves képzés végén a szalagot képesek legyenek hosszában elvágni, a legtehetségesebbek pedig átlósan is.

átadás

Amíg Pécsett egyetemi szintű, addig vidéken csak OKJ-s szabászképzés indul

Ha megírná véleményét, vagy megvitatna ezt-azt másokkal, esetleg kérdése lenne a cikkel kapcsolatban, Facebook oldalunkon megteheti!

Férfi női- és férfiszabókat képeznek. A női férfiszabászatnak és a női női-szabászatnak idén, úgy tűnik, bealkonyult, miután kormányzati felmérésekből kiderült, a nők nem tudnak szabni. Mindig elszabják.

átadás

Olasz kapcsolat

orbán

Ámulat

orbán

StopGyurcsányStopKarácsony 1.

stop

Prev1 of 2
Use your ← → (arrow) keys to browse

About Author

Comments (3)

  1. Marta Brash

    A kepek isteniek, az utolso kep a paravannal raadasul duplacsavaros: a szurke cica fajtaja a “russian blue” …Mindig is szerettem Cseri Laszlo kepeit – megint csak remekelt! Koszi!

  2. Óriási!

Szólj hozzá!