Gyurcsány Ferenc: ennek következménye lesz!

Magyarországon van kétmillió forint feletti nyugdíj. Meg van harmincezer forintos is. Az előbbi, ha akarja, a spanyol tengerparton tölti a hideg téli hónapokat, az utóbbi a fagyhalállal küszködik – hívta fel a figyelmet Gyurcsány Ferenc közösségi oldalán a hihetetlen különbségre.

Képtelenség nem érteni, hogy nem azonosan kell kezelni őket

Főleg nem válság idején.

Mi több, azt mondani, hogy majd jövőre kapnak valamit, az a helyzet félreértése. Hiszen most van baj. Citálhatnám, hogy kétszer ad, aki gyorsan ad. De nem teszem, mert a helyzet ennél is rosszabb. Mert most semmit nem ad a kormány.

Nem érezni a szenvedők nyomorúságos helyzetét, nem segíteni a legnagyobb bajban, keresztényietlen és cinikus magatartás.

A kormány eddigi intézkedései arról tanúskodnak,

hogy nem értik sem a válság természetét, sem annak következményeit. Az emberek viszont érzik és értik is azokat.

Ennek következménye lesz.

2 hozzászólás

 • Avatar
  2020.04.08 - 02:25
  Közvetlen hivatkozás

  gyurcsány jobb ha csendben marad. A szemkilövető aki milliméter híján csődbe vitte hazánkat…. Hogy mer ez az aljadék maffiózó pofázni?

  Válasz
 • Avatar
  2020.04.08 - 17:32
  Közvetlen hivatkozás

  Zozo nem tudom hány éves vagy, én 2006 október 23-án pesten voltam, akkor ott minden felbortva, rendőrautók égtek, robbantások, mikor volt ilyen jelenség utoljára, na ki rendezte meg, akkor is ki vitte a magyar embert országát csődbe, gondolkodj, nem vitatkozni akarok ,csak szeretném, ha gondolkodnál mielőtt butaságot irsz. Mindegy ki vezeti az országot, csak jól vezesse, igen is most kell az embereknek adni, mivel most nincs, a boltok nagyon drágák, a megélhetés függőben sajnos nincs az embereknek a meglévő havi bér mellett tartaléka, ezt is ki adta, hogy csak ennyi, az ennyi.

  Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük