2019.04.26. Névnap: Ervin

Ha Schmitt Pálnak bejött, mi baja lehet egy szigetszentmiklósi iskolaigazgató-jelöltnek? 0 79

copyright

Szigetszentmiklóson, a Kardos István iskola igazgatói posztja hozta izgalomba Adorján Botond egyéni vállalkozót, a szigethalmi református egyházközség gondnokát a helyi fideszes potentátok támogatásával, hogy a bevált schmitti megoldást válassza. Plagizált életre-halálra.

Győzhet a józan ész 2018 Magyarországán?

Csak remélni tudjuk, hogy a Szigetszentmiklós választ nevű facebook oldalon megjelentek hatására, igen.

“PLÁGIUM? HÁTSZÉL? EGY TÖKÖLI EGYÉNI VÁLLALKOZÓ (MÉRLEGKÉPES KÖNYVELŐ) LEHET A BEFUTÓ A KARDOS ISTVÁN ISKOLA IGAZGATÓI POSZTJÁRA.

A „minőségi oktatáspolitika” esélyei így néznek ki napjainkban Szigetszentmiklóson. A „színvonalasnak” mondott pályázat szövege lopásoktól hemzseg…👎

Az iskolában 16 éve tanító igazgatóhelyettes, a szigetszentmiklósi Nagyné Gazsó Mária pályázatát nem támogatta az önkormányzat a mai bizottsági ülésen. Sőt! Már szavazni sem tudtunk erről, mert a fideszes többség – szemmel láthatóan központi utasításra „csont nélkül” a halásztelki Bocskaiban – egykori gúnynevén: „Kapaegyetem” – tanító, erdélyi származású Adorján Botond egyéni vállalkozó, a szigethalmi református egyházközség gondnokának pályázatát támogatta.

Találó az idézet a FIDESZ által támogatott Adorján Botond pályázatából: „Ettől mozaikra hullhat szét a munka…” Igen, jól látja Adorján úr… Az a munka, amit dr. Kiss Anna és városunkban méltán elismert helyettesei, pedagógusai végeztek az elmúlt években. Az a légkör, ami a Kardosban tanuló diákokat eddig körbevette. Mert ebbe a szeretetteljes környezetbe a lopás, a copy-paste, eddig nem fért bele. Végül is, mit szólnak majd ahhoz a diákok, ha az igazgatójuk egy összeollózott anyagot nyújt be.


COPY-PASTE:

Papp Földesi Ernőné 2016-ban pályázott a nagykállói iskola vezetésére. Neki is volt egyfajta becsípődése Adorján úr mozaikjaival kapcsolatosan, ő ezt írta pályázatában:


„E színes, csiszolt mozaikok egységes képpé illesztésében meghatározó szerepe van az intézmény vezetőjének. Ezért minden intézmény életében fontos kérdés, hogy a tantestület kit tisztel meg bizalmával, hogy a fenntartó kire bízza az elkövetkezendő években az intézmény vezetését, kire bízza az intézmény gyermek és felnőtt csoportjainak irányítását”

De vajon, a Fidesz által támogatott Adorján Botond hogyan látja ugyanezt pályázatában? Hát így:😎😎😎

„E színes, csiszolt mozaikok egységes képpé illesztésében meghatározó szerepe van az intézmény vezetőjének. Ezért minden intézmény életében fontos kérdés, hogy a tantestület kit tisztel meg bizalmával, hogy a fenntartó kire bízza az elkövetkezendő években az intézmény vezetését, kire bízza az intézmény gyermek és felnőtt csoportjainak irányítását”

Ez még jobb:👍 Kattintson!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

öt × öt =

Legfrissebb cikkeink

kosa

Mit tehet egy anya? Szereti a gyerekét és igyekszik mindent megtenni érte. Kósa mama csak teszi a dolgát, nem rá …

putyin-roszkomnadzot

Mindent kifejez az orosz médiahatóság sztálini időket idéző neve: a Roszkomnadzor. Félelmetes, és a kiadóknak, szerkesztőknek, újságíróknak van is okuk …

Cikket közölt a kormányzati hamis hír gyártó szennylap arról, hogy egy barátom és régi harcostársam a kizárásomat kezdeményezte az MSZP-ből. …

beteg-gyerek

Hihetetlen, hogy semmi nem üti át a magyar ingerküszöböt! Azzal hülyítjük magunkat, hogy jobb, ha kussolunk, legalább békén hagynak, közben …

Megosztás

Szerintem ez érdekelhet téged: Ha Schmitt Pálnak bejött, mi baja lehet egy szigetszentmiklósi iskolaigazgató-jelöltnek?!
Kattints ide a cikkért: https://varosikurir.hu/ha-schmitt-palnak-bejott-mi-baja-lehet-egy-szigetszentmiklosi-iskolaigazgato-jeloltnek/