Kerítésen innenKiemelt hírek

Hadházy Ákos: 500.000.000, azaz fémilliárd közforintos blődli, akarom mondani: hűtlen kezelés….

Hadházy Ákos: 500.000.000, azaz fémilliárd közforintos blődli, akarom mondani: hűtlen kezelés....

2021. október 28-án, tehát a tudhatóan újra dübörgő covid-hullám alatt kapott Rogán Antal minisztériuma 5,6 milliárdot -5.600.000.000.-, vagy ha úgy érzékletesebb: 5.600 millió közforintot- „kormányzati kommunikációval és konzultációval kapcsolatos feladatokra” a rendkívüli kormányzati intézkedések rovatból átcsoportosítva.

Kellet az új apanázs

Orbán a kormányüléseken többször világossá tette a miniszterek előtt, hogy kommunikációs kérdésekben ragaszkodik a kabinetiroda útmutatásaihoz, és ezt elvárja a kormány összes tagjától is.

Az egyes miniszteri apparátusoknak arról is Rogán irodája felé kell beszámolniuk, hogy az adott héten hány közösségi médiatartalmat osztottak meg, és mennyi követőhöz jutottak el.

Félmilliárd egy talmi mondatért….

Hadházy Ákos közösségi oldalán felindulva számolt be arról, hogy mennyibe van nekünk az óriásplakát-dömping:

Egy ilyen hirdetés ára kb. százezer forint, 5000 ára félmilliárd.

  • Ha egy magánszemély írja ezt ki ennyiszer és ennyiért a saját pénzéből: hülyeség.
  • Ha a kormány költ ennyit egy ilyen hülyeségre: hűtlen kezelés.
  • Ha ezzel azt akarja a kormány üzenni, hogy a Fidesz-kormányzás alatt fejlődik az ország, az ellenzék alatt pedig visszafejlődne: hűtlen kezelés és tiltott pártfinanszírozás.

Butaság, hogy nem lesznek bizonyítékaink a tolvaj fideszesek jogi felelősségre vonására. Most is van kinn az utcán több ezer bizonyíték.

A kommentekből….

“És a nyilak irányából arra következtethetünk,hogy a fideszesek szerint az előre az keletre van, szerintem viszont nyugatra!”

“Szerintem lehetne még több egyforma plakát egymás mellett, fellett, és megint mellett és felett. Mert úgy még több pénzt tapsolának el és a még többől még többet lehet lopni”

“A napokban autóztam a 7-es főúton, ahol Balatonföldvártól Fonyód felé kb. 10 km-es szakaszon Győrfi Pál kb. 20 plakáton biztatott az oltás kérésére, helyenként egymás mellett, vagy egymáshoz pár tíz méter távolságra elhelyezett óriásplakátokon. Csodálkoznék, ha valakit éppen az ilyen plakátok győznének meg, és ezek alapján kérné az oltást. A nyílt és őszinte tájékoztatás szerintem eredményesebb lenne. Ja, hogy akkor kiderülne bizonyos szerek gyenge hatékonysága?”

“Jó sok ész szorult a plakátot megtervező okostojásba! Méghogy előre? – Inkább a szakadék felé!”

“Előre megy…igen a falnak mint mondja a nagy fehér főnök.”

“Ha valóban előre menne és minden szuper lenne azt miért is kellene hirdetni !!Csakhogy ott van az a csúnya HA ugye hogy ugye Viktor??”

“A mi pénzünk a médiák valótlan állításai miatt elvesztett pereket sem lenne szabad finanszírozni. Ezeket vissza kell majd perelni a magyar államnak, a rágalmazóktól, a szerkesztőktől, a médiaguruktól, a költségvetést megszavazó és a költségvetési beszámolókat megszavazó képviselőktől.”

“És még mindig védik, istenítik, nyalják őket! Nem akarják látni, hogy mi lett az országból! És majd megszavazzák az ukránok, románok ismét a rengeteg pénzért nekünk ezeket!!!”

“Előre megy a lejtőn, fék nélkül és előz a beláthatatlan kanyarban. Ezt ámokfutásnak hívják!!”

 

“Magyarország előre megy azért kell hetente emelni az alapkamaton azért kell hitelt felvenni más országoktól,és azért 41.000 mrd az államháztartási hiány mert Magyarország előre megy, persze persze”

“A plakátokon jó látni. Jobban szeretném a saját börömön tapasztalni. Ehez egy másik kormány kell. Váltsunk jövő tavaszl.”

“Én csak annyit mondanék’:Jó bornak nem kell reklàm!!”

Ha megírná véleményét, vagy megvitatna ezt-azt másokkal, esetleg kérdése lenne a cikkel kapcsolatban, Facebook oldalunkon megteheti!

Kapcsolódó

 

Hadházy Ákos: 500.000.000, azaz fémilliárd közforintos ostobaság, akarom mondani: hűtlen kezelés

Szólj hozzá!