BulvárKiemelt hírek

drMáriás: Ursulából kiűzik az ördögöt, avagy lássa mindenki, kik is voltak azok a legtisztább és legerősebb hitűek, akik megmentették Európát az Ördögtől!

drMáriás: Ursulából kiűzik az ördögöt

Új festménnyel jelentkezett Máriás Béla, vagy művésznevén drMáriás. A magyar politikai élet szereplői gyakran ihletik meg a festőt. Megfestette már a Kánoncsinálókat, melyen mindenki rajta van, aki “számít”, de Soros György sem maradt ki a sorból, aki a Világ Gonosz Uraként megakadályozza a magyar labdarúgás, egészségügy, kortárs művészet és jóformán minden feltámadását. Új festménye Ursula von den Leyen szerepét járja körül Orbán Viktor értelmezésében az Unió és Magyarország viszonylatában.

“Európán úrrá lett a Gonosz

Ördögi sugallatra az emberek istene a pénz, a kevélység és az élvezet lett, s egyetlen fő céljuk Jézus végső kitörlése a még hívő szívekből, hogy helyébe örökre és végérvényesen a Sátán lépjen.

Az egyik legártatlanabbnak tűnő, mégis legveszélyesebb Fő-gonosz e harcban az Európai Sötét Erő vezérasszonya, Ursula von den Leyen volt, aki Brüsszelből irányította a készülő végső leszámolást a tiszta és erős hitűekkel, akiknek legutolsó bástyája már csak Lengyelország és Magyarország maradt.

Amikor Ursula bejelentette, hogy kvázi mindenféle szabályok megszegése miatt Magyarországra látogat, hogy máglyára vetesse az ott uralkodó még egyetlen jó és ártatlan keresztyéneket, azok furfangos dolgot ötlöttek ki. Semjén „fő exorcista” Zsolt pár perc alatt megírt egy törvénytervezetet

Az ördögűzés kötelező alkalmazásáról a démonokkal megszálltak gyógyítására a magyar alkotmányos rend megvédése céljából,

amit a magyar parlament azonnal megszavazott és érvénybe léptetett, így mire Ursula félelmetes sátáni csapata élén megérkezett a végső megtörésükre, ők már a hit és jog fegyvereivel felkészülve várták őt.

Az erős és tiszta hitűek azzal a felkéréssel várták Ursulát, hogy avassa fel a náluk uniós forrásból felépített droggyárat,

majd amikor ő beleegyezett, furfangosan egy földalatti romos ókeresztyén kápolnába csalták, ott levetkőztették, a földre fektették, majd felolvasták neki az új magyar és lengyel alkotmányt, amelyből a színtiszta szent jóság áradt.

Orbán, Szíjjártó és Semjén ördögűzőkhöz csatlakozott az ugyancsak rendíthetetlen hitű Morawiecki Máté lengyel fő-boszorkánydoktor is, akivel együtt addig énekeltek, fohászkodtak, beszéltek, mantráztak, zokogtak, tanácskoztak, könyörögtek, viccelődtek, zsaroltak, ígérgettek, suttogtak a nő fülébe, amíg az végül össze-vissza csavarodva a fájdalomtól, a bűntől, a hidegtől és a testi vágyakozástól végül nagy nehezen megtagadta a Gonoszt.

Az ördög ekkor vinnyogva elhagyta az ő lelkét és imígyen ő megtisztula vala.

Haza is utazott másnap az Európai Sötét Erő főközpontjába,

ahol új élményén fellelkesülve azonnal elkezdett egy még soha nem látott méretű gigantikus összeurópai ördögűzés megszervezésébe, amelyet saját csapatával később végre is hajtott egész Európán, többek között hálája jeléül még az ő kedves magyar és lengyel ördögűző vendéglátóin is, amikor azok legközelebb odalátogattak.

Így menekült meg Európa. Azóta mindenki ismét boldog és erős hitű keresztény.

Ezt a képet azóta a minden démontól megtisztított egykori Európai Sötét Erő főközpontja, újabban az Örök Keresztyén Szeretet főközpontja főoltárán őrzik, hogy mindenki a legelőkelőbb helyen láthassa, kik is voltak azok a legtisztább és legerősebb hitűek, akik megmentették Európát az Ördögtől.

Ha megírná véleményét, vagy megvitatna ezt-azt másokkal, esetleg kérdése lenne a cikkel kapcsolatban, Facebook oldalunkon megteheti!

Kapcsolódó

About Author

Szólj hozzá!