Sorting by

×

Hadházy: Szijjártó Péter véleménye, amikor még nem Putyinnak dolgozott (vagy legalábbis nem tudtunk róla)!

Változnak az idők! – mondhatnánk, ami igaz is, hiszen az évek múlásával van esély rá, hogy tisztábban lássunk dolgokat, események mikéntjei, de ez nem magyarázza a jelenleg regnáló kormány szélkakas-szemléletét és azt sem, hogy a hallgatóság -a nép- vállrándításra sem méltatva, rezignáltan tűrjük mindezt. Hadházy Ákos közösségi oldalán próbál felrázni mindenkit.

Szijjártó esete a türelmes papírossal…..

“A korabeli lapokból  -2008. augusztus 24.- azt is tudjuk, mit mondott Szijjártó Péter a Fidelitas Grúzia orosz lerohanása elleni tüntetésen, amikor még nem Putyinnak dolgozott (vagy legalábbis nem tudtunk róla):

“Szijjártó Péter beszédében elmondta: az oroszok ugyanúgy kezelték Grúzia megszállását, mint azt tették 1956-ban Magyarországgal. A Külügyminisztérium hezitáló magatartására utalva hozzátette: lehetséges, hogy a kormány távolságtartó politikája mögött anyagi okok – azaz orosz cégek élére kinevezett magyar vezetők állnak.”

 

Azóta Szijjártó és főnöke mindent megtett Ukrajna nyugati integrációjának akadályozásáért, amivel nagyban hozzájárult ahhoz, hogy az orosz diktátor, Putyin lerohanhassa Ukrajnát. Ő pedig Putyintól a “Barátságért” kitüntetést kapta. Remélem, ma is ott figyeg a zakóján.”

A kommentekből….

“Ugye a tények azok tények, a megtörtént dolgokat visszaszívni nem lehet ! Vajon ha Viktorunk Oroszországgal kekeckedett volna úgy mint azt tette az ÚNIÓ-val most mi lenne nálunk ? Orosz rubel ?”

“Szíjjártó és Orbán adták a lovat Putyin alá. Putyin pedig falovat adott nekünk, trójait. Talán minden másképp alakul, ha Putyinnak nincs egy beépített döntésre jogosult hírszerzője és csicskása az Unióban és a NATO-ban.”

“Orbán mennyit fordult politikai ideologiában már? Szerintem 720 fokot. Egyszer ide egyszer oda tartja a pofáját! Szarházi nagyképü cigány bünöző ez a slepjével együtt! Április 3.-a után remélem helyükre kerülnek. Rács mögé!”

“A Balti Államok? Litvánok, lettek, észtek következnek?”

 

Hadházy: Szijjártó Péter véleménye, amikor még nem Putyinnak dolgozott (vagy legalábbis nem tudtunk róla)

átver
A Banánköztársaság rovatban megjelenő írások nem minden esetben képviselik portálunk véleményét.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.