Hajdú -új seprű- Péter tarolt, Szulák Andrea és Várkonyi Andrea szedheti a sátorfáját!

Alig száradt meg a virtuális pecsét Hajdú Péter vezérigazgatói kinevezésén a Life és Ozone TV élén, azonnal munkához látott és útilaput kötött Várkonyi Andrea és Szulák Andrea talpára.

Szerényen az „ország vezető tévéje” címre pályázik….

A Story Magazinnak adott interjújában elmondta, hogy azt szeretné, ha a Life Tv három éven belül a legnézettebb csatornák egyike legyen.

Nincs haverság, csak nézettség van!

Emiatt szüntette meg Várkonyi Andrea és Szulák Andrea műsorát is.

„Az eddigi, saját gyártású produkciókat megszüntetjük, köztük van Várkonyi Andrea és Szulák Andrea műsora is, mivel nem hozták a várt nézettséget”

– mondta az interjúban Hajdú Péter, aki azt is hozzátette, hogy senki nem kap munkát nála csak azért, mert jóban vannak.

„Kizárt, hogy valaki csak azért kapjon műsort a csatornánál, mert a barátom. Ha van benne ötlet, kreativitás, és hiszünk benne, akkor kap esélyt, ellenkező esetben nem”

Ez érdekes újításnak számít nála, eddig mintha más elvek mentén készítette volna műsorait:

Átmenti az eddigi Hajdú-produkciókat?

 

„Az én képernyőn való megjelenésem másodlagos. Nem zárom ki, de akkor sincs semmi probléma, ha nem térek vissza.

Ha van olyan ötlet, műsor, amiben a programigazgató engem tud elképzelni, és erre rábólint az igazgatótanács is, akkor elképzelhető, hogy igent mondok. De természetesen ezért nem jár pluszpénz, -fizetés”

A műsorkészítő eddig sem rejtette véka alá vonzódását a regnáló kormányhoz és magához Orbán Viktorhoz sem.

Nem csak kirúgott, kinevezett is!

Kiss Pétert lett a programigazgató. Kiss 2009-2013 között a TV2 programigazgatója volt, aki az Origonak elmondta, hogy

most fogunk hozzá a csatorna jelenleg futó műsorainak nézettségét elemezni. Egy biztos, egy sokkal letisztultabb műsorstruktúrát fogunk hamarosan bevezetni. A 18-59 éves célcsoportra koncentrálunk.

Hozzátette:

Erősen építünk a vásárolt tartalmakra, itt új műfajokkal is jelentkezünk majd, és indulnak új saját gyártású műsorok is, főleg napi műsorokban gondolkodunk. Heti műsort is tervezünk, de nem nagyszabású show-t.

koronavírus

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük