Hajós András elkelt? – és ez nem azt jelenti, hogy megnősült……

Hajós András egy évvel ezelőtt még behányt az Andy Vajna által tulajdonolt TV2-től, és ezt a véleményét nem is rejtett véka alá. Ám telt-múlt az idő…..

Hajós úr beáll a sorba…?

Nem egyértelmű, hogy a mondat végére milyen Írásjel kerüljön, mert van állítás és ködös cáfolat és semmitmondó válasz is. Íme!

Állítás

A rossznyelvek és a bors.hu információi szerint Hajós nem folytatja a Viasat 3-nál pályafutását, amit egyik fél sem forszíroz tovább. A portál megkeresésére nem válaszolt az énekes-műsorkészítő, csupán hivatalos facebook-oldalán posztolt a témában:

Ködös cáfolat, vagy mi….

“Soha nem hittem, hogy egyszer leírom: hálás vagyok a bulvársajtónak! Köszönöm, hogy a Bors és Blikk segít nekem megélni, hogy egészséges, épeszű ember vagyok. A két lap az uborkaszezonban egymástól veszi át a félinformált butaságokat arról, hogy hol fogok és hol nem fogok dolgozni. Én meg boldogan kacagok rajta: ha csak egyszer tudnák, valójában mi történik!

Azt sem értem, hogy a nyár folyamán engem felkérő tv-k munkatársainak miért ilyen betegesen fontos, hogy amikor köszönettel nemet mondok valamire, akkor feltétlenül az jelenjen meg, hogy ők nem akarták.

Tiszta ovi.

Nem gondolják, hogy nekem megvan az az email, amiben bármit megígérnek csak vállaljam? Mi van, ha hangfelvételt készítek arról a beszélgetésről, amiben megkérdezik, hogy

“akkor esetleg még több pénzért, András?”

Mindegy. Én tudom, mit fogok csinálni szeptembertől, azt is, hogy mit nem, ahogy azt is, hogy miért, sőt, a fikázó kommenteket is előre le tudnám írni.? De jópár éve már egyáltalán nem érdekel, hogy ezt magyarázzam. Majd a nézők észreveszik, amikor eljön az ideje. Addig pedig élek tovább a VALÓSÁGBAN, ahol süt a nap és biciklizni lehet, meg Dunában úszni, meg nevetni, meg fröccsözni, meg a gyerekeimnek szurkolni, meg a barátokkal együtt lenni.

Köszönöm borsblikk, köszönöm tévéskollégák, hogy megint felhívtátok a figyelmemet, rendben vagyok, jó úton járok!???‍♂️♥️?”

Semmitmondó válasz

A hírbe hozott kormánycsatorna reakciója a megkeresésére:

Idén ősszel rekordszámú szórakoztató műsorral készül a TV2, melyekben a sztárvilág színe-java feltűnik majd. A részletekről azonban korai volna még beszélni

Ráadás

Az emlékezetes “behányás” a tervezett régi-új munkahelyről:

Nincs min csodálkozni, volt mát hasonló eset:

Nacsa Olivér eladva! Tulajdonos: Orbán Viktor

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük