Hajrá! – Ezen a hétfőn nem lesz időd unatkozni – állítja a horoszkóp

Prev1 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse

Léteznek szürke, úgynevezett „folytató”, és színes úgynevezett „indító” hétfő. A horoszkóp, most minden új indítását ígéri hétfőre és talán az egész hétre.

Kos

Ma hajlamos lehet, minden szinten, csapatban gondolkodni. Jó kedve szinte kívánja, hogy szervezzen valamilyen közösségi programot, vagy megmérettetést, amin mindenki biztosan, nagyon jól érezhetné magát. Valósítsa meg ötletét, kedves Kos! Sarkalja a horoszkóp is.  Tanulnia kell a korábbi hibáiból, mert, ha nem így tesz akkor az erőfeszítéseiről kiderülhet, hogy teljesen hiábavalók voltak, és csak az energiáit pazarolta. Járjon nyitott szemmel, és egy adott problémát minden oldalról vegyen szemügyre, így kiderül majd, hogy érdemes-e erőfeszítéseket tennie a megoldására, vagy sem.
Rendkívül vonzó lesz a másik nem képviselői számára. Ne habozzon, tegye meg ön az első lépést.
Mostanság nem élt valami túl aktív társadalmi életet. Itt az ideje, hogy ezen változtasson: menjen el moziba és nézzen meg egy jó filmet.
Ne hagyja figyelmen kívül a súlyos, krónikus egészségügyi problémáit.

Keressen fel egy szakértőt.

Bika

Meglehet, hogy ma jócskán megcsúszik az idővel, ami azt eredményezheti, hogy sehogy sem sikerülhet befejezni, amit eltervezett, legalább is, segítség nélkül biztos nem. Kérje egy olyas valaki támogatását, akivel amúgy is jól szokta érezni magát és kösse össze a kellemest a hasznossal. Az a mondás, hogy „a türelem rózsát terem”, különösen igaz az ön esetében. Ne vesse bele magát egyből a dolgokba, várja ki mindig a megfelelő pillanatot. Legyen kreatív és biztos, lehet benne, hogy felkelti majd a környezetében lévők figyelmét.
Menjen be korán dolgozni, mert a főnökének valószínűleg fel fog tűnni a dolog. Találkozzon olyan emberekkel, akik önhöz hasonlóan jó hangulatban vannak, ez még boldoggá fogja tenni.
Nem jó ötlet esténként degeszre ennie magát.

Figyelmeztetés: ha túlterheli éjszaka a szervezetét, akkor másnapra alig marad energiája.

Ikrek

Ma akár többször is megzavarhatják abban, hogy kellő időn belül végezzen azzal, amit mára betervezett, amitől kicsit melankolikus hangulatba kerülhet. Ha kicsit besokall ma, keresse meg egy jó barátját és menjenek el kikapcsolódni egy kicsit. Mindenkinek kell néha egy kis pihenés! Mulassanak jól, kedves Ikrek! Valószínűleg találkozni fog egy olyan személlyel, aki komoly hatással van önre, de fontos, hogy ne veszítse el a fejét. Viselkedjen teljesen nyugodtan minden helyzetben, így nem fogja zavarba hozni magát.
A bizonytalanság sokkal zavaróbban fog hatni önre, mint az igazság-inti a horoszkóp. Éppen emiatt lesz muszáj őszintén beszélni a partnerével, még akkor is, ha ez nem lesz túl kellemes az ön számára- mondja a horoszkóp.
Ön egy intelligens és tehetséges ember, ne féljen ezt megmutatni a többieknek. Biztos, lehet benne, hogy a főnökei is értékelni fogják a teljesítményét, és így nem kell annyit foglalkoznia az önre irigykedő munkatársaival sem. Relaxáljon és végezzen jógagyakorlatokat. Ha még kezdő ezen a téren, akkor vigyen el valakit magával.

Észre fogja venni, hogy a közös élmények megerősítik majd kettejük kapcsolatát.

Rák

Gyakran nem szerencsés keverni a barátságot a pénzügyekkel, ma mégis ez a helyzet állhat fenn, ugyanis valaki most anyagi segítségért fordulhat önhöz. Akár tud adni neki, akár nem, ne csak a pénzre koncentrálódjon támogatása, hanem a hosszútávú, stratégiai megoldások irányába is. Ne ragaszkodjon túlságosan olyan célokhoz, amelyek vonzók ugyan, de lehetetlen elérni őket – legalábbis egyenlőre -, hiszen így értékes energiákat pazarol el, amiket másra is fordíthatna. A szerelemi élete eléggé változó lesz. Egyszer fent, egyszer lent és gyakran megesik önnel, hogy elmélyed a saját gondolataiban. Nincs azzal semmi baj, ha időnként álmodozik, de ne hagyja figyelmen kívül a fontos tényeket. Ha kevés szabadideje marad a nap végére, akkor inkább töltse az estéjét egy sci-fi könyv olvasásával, mint egy fantasy regénnyel.

Böngésszen csak a neten, sosem lehet tudni, hogy mikor talál rá arra, ami igazán érdekli, állítja a horoszkóp.

Prev1 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse