Hátkép – A miniszterelnök legfotogénebb fertálya….

Mint azt már megírtuk, nagy nap virradt ránk, Orbán Viktor miniszterelnök neve napja. A fáradhatatlan közszolga munkavacsorával ünnepelte kolostora gangján a jeles napot, amit hát-csoportképpel zárt.

A miniszterelnök legfotogénebb fertálya a hátsó lett

Akiknek még a szebbik felüket láthatjuk: Aleksandar Vucic szerb köztársasági elnök, Andrej Babis cseh és Peter Pellegrini szlovák miniszterelnökök, meg akik még nincsenek a hátképen.

A politikus kollégák azért vannak Magyarországon, mert Orbán Viktor, Aleksandar Vucic és Andrej Babis előadóként szerepel a III. Budapesti Demográfiai Csúcson, amelyet csütörtökön és pénteken a Várkert Bazárban rendeznek meg.

Akiket ne hívtak meg – vagy lemaradtak a képről…

A fent említett rendezvényen előadást tart mások mellett Tony Abbott, Ausztrália korábbi miniszterelnöke és Bulgária miniszterelnök-helyettese is. Nagy mázli, hogy az önfeledt csevejről a Miniszterelnöki sajtóiroda kiadott egy olyan képet is, amiről picit jobban beazonosíthatók a hátkép szereplői.

Ennek a képnek talán a

“felhőtlen haverkodás kelet-Európai módra”

címet adhatnánk:

orban
fotó: MTI/MINISZTERELNÖKI SAJTÓIRODA

Igyekeztünk csokorba gyűjteni,

ki mindenkivel mutatkozott már ebben a beállásban a regnáló kormány feje. Kétségtelen, így kevesebb munkája van a sminkesnek és az esetleges szem alatti tatyók sem zavarnak be.

1.) Nicolas Sarkozy korábbi francia köztársasági elnökkel

orban-sarkozy
fotó: MTI

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük