Hiszi, nem hiszi? Napi horoszkóp: 2019. szeptember 5., csütörtök

A sorsát előre senki sem ismeri, a jóslatok közül sem valósul meg mindegyik, vagy legalábbis nem vesszük azonnal észre, nem értjük meg. Mindenképpen érdemes beleolvasni, hogy a több ezeréves tudás, a horoszkóp, mit ígér a mai napra, Viktor, Lőrinc névnapjára. A nap 6.08-kor kel és 19.16-kor nyugszik.

Kos 03.21 – 04.20. – Buzgó

Hatalmába kerítette a munkálkodás vágya, és kissé túlzásba is viszi a szorgoskodást. Holott semmi érdeke nem fűződik ahhoz, hogy lázasan tevékenykedjen, vagy újabb érdemeket szerezzen főnökeinél. Ne csodálkozzon, ha buzgólkodását kollégái közül sokan talpnyalásnak, szolgalelkűségnek titulálják. Talán meg is vetik érte. Jobban tenné, ha most egy kicsit leállítaná magát, s megpróbálna szerényebben viselkedni.

Bika 04.21. – 05.20. – Nézelődő

Bármerre jár, el-elbámészkodik. A nagy rohanásban, a nyári hőségtől kábultan fel sem tűnt Önnek, mennyi minden megváltozott lakóhelyén. Új boltok, vendéglők nyíltak szerte a környéken. Szemrevételezi az idény végén leértékelt árucikkeket, bár inkább azon jár az esze, hogy kabátgondjára kellene inkább megoldást találnia. Legyen olcsó, szép, divatos! Nem lesz könnyű a három kritériumnak megfelelőt találni, pedig az még meg sem említettük, hogy álljon Önnek remekül….

Ikrek 05.21. – 06.21. – Erőltetett

Mindenáron megfelelni az Ön felé irányuló elvárásoknak! Ez a törekvés határozza meg az egész napját, annak ellenére, hogy makacs fejfájással küszködik. Ne szedjen tablettákat, csak végső esetben. Ha múltkor megvette a kerékpárt, délután tegyen egy kiadós túrát, ne kímélje magát. Jót fog tenni, meglátja.

Rák 06.22. – 07.22. – Vegyes

Gondolkodása eleinte nehézkes, de hamar ráébred arra, hogy környezetére kiváló hatással van. Ne törekedjen arra, hogy sikereiből azonnal anyagi előnyt csikarjon ki, Tegyen úgy, mintha nagyvonalúbb volna, ezzel kedvező benyomást tesz, ráadásul később még jól is jöhet ez a kis színjáték.

megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük