Herczeg Zoltán: Így lesz a valamiből semmi!

Ki ne hallott volna a nemzeti Mészáros 2Rule-járól. a sportmezről, ami egyik pillanatról a másikra lett szupernyerő, kizárólag kerítésen belül! Hatalmas elánnal indított a cég, jószerével az Adidas és a többi mezgyártó csomagolhatott volna, ha nem lett volna ismert a hungarikumnak számító “mészároskodás”.

2Rule, a lufi….

A tavalyi évről szóló beszámoló szerint az anyagjellegű ráfordítás közel 200 millió forint volt, míg a bérekre 34 millió forintot fordított a cég. A Magyar Sportmárka Zrt. mínusz 129 millió forint adózott eredményt ért el.

Herczeg Zoltán divattervező a mez megjelenésekor kifejtette, hogy “töke van a menyasszonynak”:

 

Herczeg közösségi oldalán reagált a fejleményre:

“Kereken egy évvel ezelőtt világosan megmondtam,

pontosan előre jeleztem ugyanitt, hogy valós munka nélkül nincs valós eredmény, a ruhák nem készülnek el maguktól, a lopás és hazudozás ugyanis nem munka. Az anyag, a minta, a grafika, a varrás, a szabás nem működik parancsszóra, a varrógépek nem indulnak el maguktól orbán utasítására, se mészároséra.

Dolgozni kell, dolgozni és dolgozni, gondolkodni, alkotni, teremteni,

stratégiázni és taktikázni, és dolgozni és dolgozni és dolgozni és termelni és eladni és újra termelni és újra eladni és eladni és eladni és újra termelni. Ez a divatipar, ez a ruhaipar, ez maga a véget nem érő MUNKA.

Ez az, ami a NER-ből hiányzik az utolsó cseppig

Így lesz a valamiből semmi. Így lesz a munkából szemfényvesztés, így veszíti el közpénz jellegét, így tűnik el az értelem, a hasznosság, a teremtés, így vész ködbe az egész ország, így megy tönkre minden, amihez az állam=orbán hozzányúl, amit a NER összeszar, amit a gőg, az arrogancia és a nem tudás semmivé tesz. Még egyszer és utoljára: a lopás és a hazugság nem munka!”

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük