Hétvégi horoszkóp – A Kos úgy érzi, döntést kell hoznia, a Bikának időre van szüksége. És rád mi vár a hétvégén?

Rák

Nem lesz könnyű ez a hétvégéd, kedves Rák. Szükséged lesz minden lelkierődre, mert meglehetősen érzékeny lehetsz. Ne hidd, hogy mindenki téged piszkál, vagy hogy mindenkinek veled van baja! A pároddal kapcsolatosan különösen óvatosnak kell lenned. Ha legalább az egyikőtök nem tud felülemelkedni a helyzeten, akkor menthetetlenül vita lesz a vége. Ha nincs párkapcsolatod, akkor ne most akard megtalálni az igazit!

Most nem leszel olyan vonzó, mint szeretnéd. És ezt erőltetni semmi értelme, mert csak nevetségessé válhatsz.

Légy türelmes magaddal, és inkább kényeztesd magad! Mikor voltál utoljára egy színvonalas fürdőben? Mikor masszíroztak meg legutóbb? Ha ehhez nincs kedved, akkor legalább otthon készíts egy illóolajos fürdőt, és lazíts a kádban! Töltődj fel a víz energiájával! Képzeld el, milyen tiszta egy hegyi patak! Lásd, hogy kitartásával képes hegynyi sziklákat is átfúrni! És látod a hasonlatot?…

Oroszlán

Ennek a hétvégének a hangulata két dologtól függ, kedves Oroszlán. Az egyik, hogy engeded-e az anyagi gondokat eluralkodni magadon. Természetesen nem kell homokba dugnod a fejed. Nehezebb most kicsit, de ez nem jelentheti azt, hogy ne lazíthatnál hétvégén, és azt sem jelentheti, hogy mindent meg kellene vonnod magadtól. A másik, hogy észreveszed-e idejében, hogy a párod vagy valaki a környezetedben régi témákat szed elő.

Le kell állítanod az illetőt, ha érzed, hogy jön fel benned a düh. Ne engedd, hogy kihozzon a sodrodból!

Te is vizsgázol, hogy túljutottál-e ezen az ügyön, vagy hordozol még sérelmeket magadban. Csak akkor menjetek bele, ha legalább az egyikőtök rendelkezik elegendő türelemmel, máskülönben összeveszés lesz a vége. Fontos lenne, hogy tölts valamennyi időt a szabadban. Szellőztesd ki a fejedet! Ez szó szerint és átvitt értelemben is kedvező hatással lesz rád.

Szűz

Szinte megmagyarázhatatlanul jól fogod érezni magad ezen a hétvégén, kedves Szűz. Ne csodálkozz, hiszen sokat tettél azért, hogy ez így legyen. Megérdemled, hogy végre élvezd az eredményeket. Jutalmazd meg magad! Menj el egy étterembe, vagy ülj be egy csinos kis cukrászdába! De vehetsz is valami apróságot magadnak, valamit, amitől elmosolyodsz. Lehet ez egy plüssmaci vagy humoros DVD, de vehetsz olyasmit is, ami hasznos, például egy új teáskészletet vagy törölközőket stb.

Fontos, hogy élvezd az életet. Vedd észre, mennyi szépség van karnyújtásnyira. Adj hálát mindazért, amid van.

Segíts másoknak, hogy ők is érzékelhessék az élet csodáját. Ha nem vagy ilyen magasztos hangulatban, akkor menj el sétálni, és gyönyörködj a téli természetben. Hallgass kellemes zenéket, játssz kisállatokkal vagy gyerekekkel. Ez mind hozzásegíthet téged ahhoz, hogy észrevedd, milyen szerencsés vagy…

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük