Frissítve! Hidvéghi baloldali uniós képviselőket vádol

Szégyen, hogy a magyar baloldal ismét részt vett egy Magyarország elleni támadásban, a magyar baloldal is nyakig benne van a Soros-jelentés elkészítésében – jelentette ki szerdai budapesti sajtótájékoztatóján Hidvéghi Balázs, a Fidesz kommunikációs igazgatója.

[mnky_ads id=”10551″]

Nyomásgyakorlás?

Hangsúlyozta, az általa „Soros-jelentésként” említett dokumentum egyetlen célja nyomást gyakorolni a bevándorlásellenes Magyarországra.

[mnky_ads id=”10552″]

Hidvéghi szerint hátba támadták Magyarországot

A magyar baloldal mindig ezt teszi: hátba támadja Magyarországot Brüsszelben, másokkal együttműködve – fogalmazott, utalva arra, hogy két európai parlamenti képviselő, Niedermüller Péter (DK) és Ujhelyi István (MSZP) is nyújtott be javaslatokat a jelentéshez.

Hozzátette, Niedermüller Péter aktívan hozzájárult a jelentés előkészítéséhez, módosító javaslatok egész sorával segítette, hogy minél inkább elítéljék Magyarországot. Ugyanez igaz a szocialistákra is: Ujhelyi István még büszkélkedett is azzal, hogy egy egész javaslatcsomagot adott át Sargentininek, hogy minél sötétebb képet fessenek a magyarországi állapotokról – közölte.

Betelepítési kvóta

Ezzel, tette hozzá, azokkal működik együtt a baloldal, „akiknek célja migránsokkal betelepíteni Európát, és akik hazánkból is habozás nélkül bevándorlóországot csinálnának”.

Mint mondta, ha a nemzeti kormány helyett a baloldal tárgyalna most az Európai Unió központjában, „akkor elmondhatjuk, hogy már rég végrehajtották volna a betelepítési kvótákat, és már rég együttműködnének a bevándorláspárti brüsszeli politikusokkal”:

Az EP nagy többséggel elfogadta a LIBE jelentését

nagy többséggel fogadta el a jogállamiság magyarországi helyzetéről szóló különjelentést az Európai Parlament (EP) belügyi, állampolgári jogi és igazságügyi bizottsága (LIBE), e szerint az országban fennáll a veszélye az uniós értékek súlyos és módszeres megsértésének, így indokolt az alapszerződés hetes cikke szerinti eljárás megindítása. Orbán Viktor miniszterelnök „Soros-jelentésnek” minősítette a dokumentumot, amelynek célja – mint hangsúlyozta – a nyomásgyakorlás.

Ujhelyi: az európai közösség a magyar embereket védi a Fidesz gátlástalanságával szemben

Amikor az Európai Parlament és az európai közösség a magyarországi jogtiprásokat, a demokratikus intézményrendszer leépítését és az állami szintű korrupciót kéri számon, akkor a magyar állampolgárokat védi a Fidesz hatalmi gátlástalanságával szemben – írta Ujhelyi István (MSZP) európai parlamenti képviselő szerdán az MTI-hez eljuttatott közleményében.

A Fidesz ismét szégyenpadra lökte Magyarországot

A politikus Hidvéghi Balázsnak, a Fidesz kommunikációs igazgatójának nyilatkozatára reagált. Ujhelyi István azt írta: „szemben a Fidesz kommunikációs igazgatójának újabb pitiáner hazugságával”, a Radikális Európai Demokraták mozgalmának szervezésében átfogó konzultációt folytattak, amelynek eredményeként több mint tizenkétezer ember véleményét és javaslatait csatolták a Sargentini-jelentéshez, annak érdekében, hogy a dokumentum minél tárgyszerűbb és objektívebb legyen. Amikor a Fidesz ezt támadja, a magyar emberek véleményét támadja – közölte.

Hozzátette: a Fidesz jobban tenné, ha befejezné a magyar nemzet megtévesztését és szembenézne saját bűneivel, amelyek miatt Magyarországot ismét a szégyenpadra lökték.

(MTI)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük