Hihetetlen, de 4 csillagjegy pasijai nemcsak romantikusak, de a tenyerükön hordják párjukat!

Sokan úgy tartják, a nők általában romantikusabbak, mint a férfiak, holott ez egyáltalán nem ezen múlik. Sőt, valójában az alábbi csillagjeggyel rendelkező pasik messze a legérzelmesebb és gondoskodóbb személyiségek!

Mérleg

A Mérleg férfiaknak megvan az a képességük, hogy akár hosszú évek elteltével is képes ugyanolyan nagy lánggal égni náluk a szerelem, mint a kapcsolatuk első heteiben. Szenvedélyesek, odaadóak, és kifejezetten önzetlenek a kapcsolatukban, ezért általában el is halmozzák mindenféle kedvességgel a párjukat. Ez lehet egy kedves kis ajándék a nap végén, vagy a folyamatos ölelések és csókok, amikkel tudtodra adja, hogy nagyon szeret.

Azonnal észreveszi, ha valami bánt téged, mert mindig figyel arra, hogy te jól érezd magad mellette.

Alig pár hét alatt rájön, mikor vagy tényleg vidám, és mikor igyekszel elrejteni a rossz kedvedet! Biztos lehetsz benne, hogy ha ilyenkor beszélgetni kezdtek a problémákról, őszintén meghallgat téged.

Bika

Ha olyan társat keresel, akinek a hűsége örökké garantált, gondoskodó lélek, és minden esetben te vagy neki az első, akkor a Bika férfi mellett rendkívül boldog lehetsz. Oké, ez a pasi néha egy kicsit hajlamos a makacs viselkedésre, ilyenkor pedig nehéz eltántorítani attól, amit a fejébe vett, de ezért kárpótol állandó érdeklődésével és hatalmas szeretetével. Ő biztosan nem fog más nők után futni a közösségi oldalakon, bulikban, és mindig őszintén elmondja neked, ha valami nem stimmel köztetek, vagy egy kis változásra lenne szükségetek.

Sosem próbálna meg elnyomni téged, sőt, kifejezetten kompromisszumkész, ezért általában a párja boldogságát helyezi előtérbe, és olyan helyzetekre, programokra is könnyedén igent mond, amihez egyébként semmi kedve.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük