Kerítésen innen

“Hihetetlen, hogy ilyen emberek tudnak maguktól levegőt venni…” – Olvassa, különben úgy sem hiszi el!

"Hihetetlen, hogy ilyen emberek tudnak maguktól levegőt venni..." - Olvassa, különben úgy sem hiszi el!

Érdekesek vagyunk mi, emberek! Az, hogy a kormány éppen most zilálja szét egyik napról a másikra többszázezer család megélhetését és a kilátás, hogy pár hónap múlva a fizetés nagy része a közüzemi díjakra megy el csak párezerünket késztette arra, hogy utcára vonuljon, de…..

…szegény mimóza lelkű szemtanú…

Különös panasz érkezett a mentőkhöz – számolt be a hihetetlennek tűnő esetről az Országos Mentőszolgálat közösségi oldalán.

Egy “ó b****a meg!” miatt panaszolták be a mentőtisztet…

“Bajtársaink szeme láttára állt meg a szíve annak az 50 év körüli férfinek, akit már éppen mellkasi panaszai miatt vizsgáltak egy fővárosi közterületen múlt héten. Az életmentők azonnal megkezdték az újraélesztést, ami alatt a beteg keringése többször beindult, majd ismét összeomlott. Eközben káromkodott véletlenül aggodalmában fiatal mentőtiszt bajtársnőnk, amit több oldalas levélben kifogásolt az egyik szemtanú. Az érintettek meghallgatása után az orvosigazgató írásban kért elnézést “a mentés hevében elhangzott átkozódás” miatt, majd szakmai dicséretben részesítette a mentőegységet, akik az elhúzódó újraélesztés után végül stabil állapotban szállíthatták kórházba a beteget. Mielőbbi felépülést kívánunk, az életmentésben résztvevőknek gratulálunk!”

A kommentekből…

“Felőlem aztán káromkodhat is ész nélkül, mint egy kocsis, ha megment közben egy életet! Istenem, mekkora idióták vannak”

“Oh, h b***** meg a kedves panaszoló, katasztrófa túristáskodó tunkoló, gratulálok a csapatnak és a főnökúknek, hogy kiállt mellettük.”

“isten nagyon szereti a hülyéket, mert sokat teremt belőlük!! többször összeomlott a keringés szerintem mindenkinek kicsúszhat a száján ilyen esetben valami nem odavaló szó, de ÉL AZ ILLETŐ ÉS EZ A LÉNYEG!!!”

“Annak aki újraéleszt nincs szüksége néző közönségre . Mekkora stresz alatt dolgoznak ilyenkor ,nem kellene itt nézelődni .. Voszont ha úgy érzi bárki tudnà csinálni menjen oda dolgozni .. Tisztelet a mentősöknek ..”

“Ez a magyar sajnos.Mindenben a negatívat latja. “

“Ó szegény mimóza lelkű szemtanú…Hihetetlen,hogy ilyen emberek tudnak maguktól levegőt venni…”

“Egészen elképesztő! A szemtanúnak az egész esetben ez volt a lényeg? Ezért képes volt tollat ragadni?”

“Egy igazi minta állampolgár! Jah nem! Remélem nagyon büszke lesz magára! Sikeres reanimhoz pedig gratulálok!”

Ha megírná véleményét, vagy megvitatna ezt-azt másokkal, esetleg kérdése lenne a cikkel kapcsolatban, Facebook oldalunkon megteheti!

Kapcsolódó

 

 

Friss híreink!

About Author

Comments (1)

  1. […] a mentők dolgoznak ilyen bejegyzések is […]

Szólj hozzá!