Hollik közszolga, amint leszegett fejjel menekül a munkaadói elől – Életkép 2022 Magyarországa regnáló politikusáról

A mindig magabiztos Hollik István eredendően KDNP-s politikus, aki jelenleg a Fidesz kommunikációs (!!!!) igazgatója fülét-farkát behúzva próbált rendőröktől kísérve láthatatlanná válni, amikor keresztezte pár demonstráló útját.

Akár elmagyarázhatta volna…, de nem!

Miközben a rendőrség indoklás nélkül, biztonsági okra hivatkozva lezárta néhány száz kata-tüntető útját a Képviselői Irodaháznál, és igazoltatni kezdte az Olimpiai park környékén a gyalogosokat, a 13 órakor kezdődő parlamenti ülésre mindenképpen időben érkezni akaró Hollik István Végül meglehetősen nagy létszámú rendőri kíséret mellett igyekezett célállomása felé. A vele szóbaelegyedni kíánó “zemberek”, akik egyben választópolgárai az országnak, így munkáltató a közszolgáknak nem akartak mást, mint konzultálni szerettek volna a Fidesz kommunikációs igazgatójával.

Szerettek volna a katatörvényről beszélni, egy női hang elmondta neki, szívesen fizetnének több adót, lehetne a kata sávos is akár, de a sokkal többet és sokkal bonyolultabb rendszerben – a katás adózás ugyanis egyszerű, minimális adminisztrációt igényelt – nem tudja mindenki megfizetni.

-írta a Blikk és közzétették az esetről készített videójukat is.

Holliknak pár napja még volt véleménye….

Hollik István, akit Fidesz kommunikációs igazgatói tisztségben tartunk el, arról beszélt a Hír TV-ben, hogy egy demokráciában nem kell mindenben egyetérteni a kormánnyal, és ennek hangot is adtak az ellenzéki képviselők a parlamentben.

Ez azonban nem lehet elegendő indok szerinte arra, hogy ne tartsák be a törvényeket, vagy másokat szabálysértésre szólítsanak fel.

„Ez nem olyan nagy tiltakozás”

– válaszolta pár másodperces gondolkodás után Hollik arra a kérdésre, hogy számított-e a kormány ekkora ellenállásra a katatörvény benyújtása után.

Ha megírná véleményét, vagy megvitatna ezt-azt másokkal, esetleg kérdése lenne a cikkel kapcsolatban, Facebook oldalunkon megteheti!

FRISS HÍREINK!

One thought on “Hollik közszolga, amint leszegett fejjel menekül a munkaadói elől – Életkép 2022 Magyarországa regnáló politikusáról

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.