A Hír TV einstadja után annak, aki megszerette a G-nap utáni változatot, csak az elképedés okán érdemes a csatornakiosztásában odakapcsolni. De pontosan mely műsorokat ítélték halálra? Itt a lista.

A nézettség nem szempont, van közpénz elég!

Az átlátszó megérdeklődte az új vezetőségtől – láss csudát, válaszoltak! – hogy mely műsoroknak kell még a címétől is búcsút vennie annak, aki megszokásból odakapcsol.

Szikszai Péter vezérigazgató-helyettes elküldte a listát, de hozzátette, hogy la felsorolás nem tartalmazza az összes műsort, mert

“most mind nem jut eszembe.”

  • Reggeli járat
  • Szamizdat
  • Egyenesben (sic!)
  • Szabadfogás
  • Peron
  • Tantusz
  • Privátszféra
  • Nem Gyenge (Teszári Nóra politikai műsora)

Képregény

“a Kép-regény c. műsoroknak mennek az ismétlései, kivétel a Sas Józsefről szóló rész, mert attól hidegrázást kapok.”

Riasztás

Megy tovább,

“úgy néz ki, a stábból maradt két emberrel össze tudunk hozni heti 23 percet.”

Célpont

Sorsa bizonytalan, egyelőre felfüggesztik a működését. Pontosan ez volt a válasz:

“Felfüggesztjük a működését  – a műsort egyébként én találtam ki 2005-ben, a G-nap után megszűnt, amikor a munkatársaim – engem követve – otthagyták a HírTV-t. Tarr Péter, akitől most megvált a csatorna, újraindította, tudom, hogy Ön is dolgozott benne, amivel egyébként nincs bajom, de a formátumot és a stílust nem sikerült megőrizniük, és bár volt néhány figyelemere méltó riportjuk, összességében egy anti-Mészáros Lőrinces heccműsort sikerült összehozni,  (de nyilván ez volt az elvárás), mi azért ennél viccesebben osztottuk a szocikat Gyurcsányék idején.

Ráadásul kaptunk egy rakás díjat és emblematikus jobboldali műsor voltunk rajongótáborral, (közönségtalálkozónkkal) körbeturnéztuk a Kárpát-medencét, és sokan mondták, hogy a 2010-es fideszes kétharmadban volt némi szerepünk….

Amikor újraindították, azt elég erőltetettnek éreztem, kicsit mintha lagzis zenészekből akarták volna újjáalakítani a Beatlest, nem is nagyon volt tematizáló erejű a projekt. Szóval érti, nekem ez személyes ügy, és mivel az újraindítást einstandnak tartottam, ezért  – puskalövés nélkül – visszavettem a Célpontot (is) – amelynek amúgy a névadója is én vagyok – és most egy kicsit félretettem pihenni, ráfér egy nagygenerál, és utána még lehet vele valami. “

(forrás: atlatszo.hu)

A tisztogatást a vétlen portásoknál kezdték a HírTV-ben – alulról haladnak, de meddig?

Tajtékos napok

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét