Nyilas 11.23 – 12.21. – Bosszantó

Ma valahogy semmi sem működik olajozottan. Jó lesz, ha időben elindul otthonról, mert forgalmi dugóra számíthat. Valaki megígért Önnek valamit, s most még csak nem is telefonál. Csupa bosszantó dologra számíthat. Készüljön fel rá lelkileg, mert ha hagyja, hogy a hirtelen harag, vagy az ingerültség eluralkodjon Önön, leginkább saját magán áll bosszút.

Bak 12.22 – 01.20. – Gondterhelt

igyekezzen kivívni jobb munkafeltételeket. Ehhez azonban az is hozzátartozik, hogy a szövegszerkesztő árnyékában ne kőkorszaki írógépen ütögesse a betűket. Muszáj haladnia a korral. Ha látják igyekezetét, komolyabban megfontolják követelését. A Bakok többsége nem érzi, hogy talajt fogott, ráadásul az otthoni gondok is felszaporodnak. Fogadjon el segítséget.

- Hirdetés -

Vízöntő 01.21. – 02.20. – Szerencsés

Szerencsecsillaga ma incselkedőn veti Önre pisla fényét. Mégse vágjon bele régóta dédelgetett terve megvalósításába: ez még csak a kezdet, lesz még kedvezőbb konstelláció, s már nem is kell olyan sokat várnia. Kicsit fáradékony még, ebből azonban hamar kilábalhat. Egyen sok gyümölcsöt, zöldséget és feküdjön le korán.

Halak 02.21. – 03.20. – Alkotó

Az erőviszonyok az Ön javára billennek ezúttal. Energikus és kezdeményező, nem csak saját dolgainak alakulását képes irányítani, hanem befolyását másokra is kiterjeszti. Megkísérli – nem is eredménytelenül – hogy benső erőit a külső világ megváltoztatására fordítsa. Csak így tovább!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét