Hiszi, nem hiszi? – Napi horoszkóp 2019. április 24., szerda

A sorsát előre senki sem ismeri, a jóslatok közül sem valósul meg mindegyik, vagy legalábbis nem vesszük azonnal észre, nem értjük meg. Mindenképpen érdemes beleolvasni, hogy a több ezeréves tudás, a horoszkóp, mit ígér a mai napra.

Kos 03.21 – 04.20. – Sótlan

Ne lepődjön meg, ha ma semminek nem érzi az ízét! Sem ételnek, sem ölelésnek. Van ilyen. Kicsit talán túlságosan is jóllakott ételekkel, élményekkel, vagyis eltelt az ízekkel. Ahoz pedig lusta, hogy “fűszerezzen” szórakozással, ismerkedéssel, kedvenc hobbijával. Ne csodálkozzon, ha egyik sem megy. Egyikhez sem kap indíttatást a csillagoktól.

Bika 04.21. – 05.20. – Ellentétes

A szerencsénél, ami éri, talán csak a kihívás nagyobb, amelynek meg kellene felelnie. Ráadásul, abból a fajtából való, amelyet mások életük nagy lehetőségének éreznének. Ön viszont a legszívesebben megválaszolatlanul hagyná, ha nem szegeződne Önre annyi kérdő tekintet. Ebből a slamasztikából nehezen fog kimászni!

Ikrek 05.21. – 06.21. – Kínos

Rosszul hajolt, fáj a dereka, ami a kedélyét is meghatározza. Egymást érik a téves telefonhívások, már-már beugratásra gyanakszik. pedig csak szolgáltatója áll a dolog mögött, nincs benne semmi rejtélyes. Nagyobb összeget kérnek kölcsön Öntől. Nem tud adni, s az illető megneheztel. A környéken, ahol lakik, szaporodnak a betörések. Nem kell a falra festeni az ördögöt, de kicseréltethetné végre azt a két ütött-kopott vacak zárat!

Rák 06.22. – 07.22. – Jó

Az éjszaka olyan kellemes álma volt, hogy egyhamar nem felejti el. Végigkíséri az egész napját, s még az sem lehetetlen, hogy az álom egyszer csak valósággá válik, s minthogy ezúttal nem lidércekről van szó, földöntúli élményekben reménykedhet!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük