Oroszlán 07.23 – 08.23. – Sikeres

Még az Oroszlánnal is megeshet néha, hogy olyankor hull ölébe a váratlan szerencse, amikor a legkevésbé számít rá. Mégis, az első meglepetés után egész természetesnek veszi, s önelégülten könyveli el. Amikor dicsfény övezi működését, megfeledkezik azokról, akik nélkül soha nem sikerült volna elérnie célját. Segítőtársai hamar elpártolhatnak Ön mellől, ha a babérokat mindig egyedül akarja learatni.

Szűz 08.24. – 09.23. – Zavaros

Általában kerüli a problémákat, a zajos történéseket, a mindenki által felkapott témákat. Ma mégsem menekülhet el ezek elől. Néha lépést kell tartania környezetével ahhoz, hogy ne teljesen kívülállóként szemlélje az eseményeket. Éppen ezért üljön le este gyermekével egy hosszú beszélgetésre. Talán, ha hagyja, hogy megpróbálja meggyőzni, sikerül újra kamaszfejjel gondolkoznia és máris jobban tud azonosulni vele.

Mérleg 09.24 – 10.23. – Természetes

Sajnos tisztában van vele, hogy néha muszáj szerepet játszania az életben, s ilyenkor kénytelen az ember a jobbik arcát mutatni. Ma azonban erről hallani sem akar. Szeretne egyszer végre önmaga lenni: természetes, amilyen valójában. Elege van a maszkokból, amit állandóan visel, a képmutatásból, a szemfényvesztésből. Ne feledje viszont, hogy az ilyen gyors változásokat nem mindenki képes követni, s lehet, hogy erre az új figurára sokan nem lesznek kíváncsiak.

Skorpió 10.24 – 11.22. – Meglepő

Előbukkan a régi kedvese. Kicsit komorabb, kicsit megváltozott, de azért a régi. Elbűvöli, megbabonázza, s úgy érzi, mintha el sem váltak volna. Ha a pillanat varázsának engedve úgy dönt, újrakezdik, számolnia kell a következményekkel. Újból kell építkeznie, egészen az alapoktól. Jól meggondolta?

megosztás

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét